Uostamiestyje atidarytos klinikos specialistai moterį papuošė subtilia danties puošmena – dailiu deimantuku. Pati O. Pikul-Jasaitienė džiaugėsi naująja puošmena ir tikino neturi nei jokių prietarų, nei baimių, jog paskutinėmis nėštumo savaitėmis buvo atlikta tokia procedūra.

„Man pasisekė, nes visą nėštumą jaučiuosi puikiai. Gimdyti turėčiau birželio pabaigoje arba liepos pradžioje. Taip sako gydytojai, o vaikelis pats pasirinks, kada ateiti. Ir nors esu didelė, tačiau vis tiek noriu būti graži. Rūpintis dantimis taip pat svarbu, kaip ir pasidaryti manikiūrą ar pedikiūrą“, – kalbėjo laiminga būsima mama.

Klaipėdoje ji sutiko ir būrį bičiulių: Dainą Bosas, Eglė Jackaitę, Kristiną Navickaitę-Tiną.

O. Pikul-Jasaitienė draugiškai kalbėjosi kone su visais atidarymo šventėje dalyvavusiais svečiais, energijos jai nestigo.

Besilaukiančią dukrą į Klaipėdą atlydėjo mama Laima. „Mes ir geriausios draugės, todėl kartu vaikštome į renginius. Be to, kelionė nėra trumpa, todėl su mama jaučiuosi saugiau“, – kalbėjo O. Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)