LRT atstovė „Delfi“ patvirtino apie įvykį, tačiau teigė konkrečiau nieko kol kas nežinanti. Jos teigimu, pagalbos prireikė vienam iš grupės „El Fuego“ narių.

„Negaliu pasakyti nieko tikslaus, žmogui pasidarė bloga. Jis nėra „Eurovizijos“ renginio dalyvis, tad nieko daugiau nežinau,“ – „Delfi“ sakė Jovita Bazevičiūtė, LRT atstovė žiniasklaidai.

Plačiau įvykio komentuoti negalėjo ir arenoje budintys medikai: „Negalime nieko plačiau komentuoti, nes asmuo nesuteikė leidimo atskleisti informaciją. Žinoma tik tiek, kad jį iš „Žalgirio“ arenos išvežė greitosios automobilis.“

Po to, kai sušlubavo vieno iš narių sveikata, grupė „El Fuego“ scenoje pasirodė nepilna sudėtimi.

Lietuvos valstybės atkūrimo dienos išvakarėse Kauno „Žalgirio“ arenos lubas žada kilnoti grandiozinis renginys – visų žvaigždžių koncertas „Aš – dalis tavęs“ ir „Eurovizijos“ atrankos „Pabandom iš naujo“ lemiamas finalas.

Šventė prasidėjo vasario 16-ai skirta muzikine programa: ant scenos pasirodė Kostas Smoriginas, Andrius Mamontovas, Vidas Bareikis, Alina Orlova, Girmantė Vaitkutė, Martynas Kavaliauskas, Marius Jampolskis, Monika Liu, Jeronimas Milius ir daugelis kitų. Kartu su galingu Kauno technologijos universiteto akademinio choro „Jaunystė“ ir A. Kačanausko muzikos mokyklos estradinės grupės „Dangi“ palaikymu jie atliko gražiausias dainas. Programoje įvyko apdovanojimai, skirti tiems, kurių dėka šiandien gyvename unikalioje, šviesioje, stiprioje, klestinčioje ir laisvoje šalyje. Koncerto vedėjai – Ieva Stasiulevičiūtė ir Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Koncerto akimirkos:

Netrukus po šio muzikinio renginio Kauno „Žalgirio“ arenoje prasidės „Eurovizijos“ atranką „Pabandom iš naujo“ vainikuojantis finalas: stipriausi šių metų atrankos dalyviai stos į lemiamą kovą dėl garbės atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“ Roterdame. Šou vedėjai – Gabrielė Martirosian, Ieva Zasimauskaitė ir Giedrius Masalskis.

Tiesa, sustreikavo ne tik „El Fuego“ nario sveikata. Apie tai, jog į sceną lips sergantis prieš „Eurovizijos“ atrankų finalą pasakojo ir vienas finalistų – Saulius Šemiotas-MeandI. Apie tai daugiau skaitykite ČIA.

Šeštadienį 21 val. prasidės vienas svarbiausių mūsų šalies muzikinių įvykių – „Eurovizijos“ nacionalinių atrankų finalas. Artėjant vidurnakčiui sužinosime, ką šiemet siųsime į Roterdamą atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje. Kauno „Žalgirio“ arenoje dėl kelialapio į Nyderlandus kovos aštuoni dalyviai, kurie jau dabar ruošiasi lemiamai kovai dėl žiūrovų bei komisijos balsų.

Straipsnį apie finalo dalyvių pasiruošimą, foto bei video iš arenos užkulisių galite rasti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)