- Vilija, nuo Tavo laimėjimo nacionalinėje „Eurovizijoje“ jau praėjo mėnuo. Kaip per tą laiką pasikeitė Tavo ritmas?

 - Viskas vis dar susiję su muzika, tik labai siaurai. Dabar dirbu tik su „Eurovizijos“ reikalais ir dar ruošiuosi naujo albumo leidybai.

 - Koks bus Tavo pasirodymas Kopenhagoje – didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje? Ar pasirodysi su Šarūnu Kirdeikiu ir pritariančiaisiais vokalistais?

 - Vis dar laukiu Šarūno grįžtant iš atostogų. Tada galėsime pasitvirtinti jo dalyvavimą. Jau turime tris pritariančiąsias vokalistes, su kuriomis jau buvome susitikusios. Šiuo metu jos ruošiasi konkursui individualiai.

 - Kas kurs Tavo įvaizdį, su kuriuo pasirodysi didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje?

 - Kol kas mes toli nenutolstame nuo tos idėjos, kurią nacionaliniam finalui mums pasiūlė „Kukla Beauty Box“ (Kęstučio Rimdžiaus vadovaujami įvaizdžio namai Viliją aprengė kaip juodąją gulbę – balerinos apdaru – red.past.). Tiesa, galutinis sceninio įvaizdžio variantas dar nėra patvirtintas.

 - Dainuosi pusfinalyje iš karto po vieno skandalingiausių šių metų atlikėjų – austro transvestito su ilgais plaukais ir... barzda. Kaip manai, ar bus sunku sudominti žiūrovus po tokio neįprasto pasirodymo?

 - Manau, kad tokia eilės tvarka buvo parinkta specialiai: moteriškas vyras ir po jo aš su vyriška energija ir kerziniais batais. Na, pažiūrėsime, kaip ten bus (juokiasi).

 - Iš karto po nacionalinės „Eurovizijos“ finalo šiek tiek nutilai. Kas lėmė, kad norėjai truputį pailsėti nuo žiniasklaidos?

 - Iš karto buvo visiškai priešingai. Aš kaip tik neturėjau laiko nei sau, nei miegui, nei niekam – vien konferencijos ir interviu. Tad dabar nusprendžiau sau leisti atsipūsti – tai vokalistams yra būtina!

 - Pastarąją savaitę ir tiesiogine to žodžio prasme nutilai. Kas atsitiko balsui? Ar tai rimta?

 - Nieko nenutiko. Aš pasidariau profilaktinę apžiūrą, viskas gerai. Tačiau juntamas nuovargis, o tai visai nekeista po tokio krūvio. Tiesiog reikia pailsėti. Nes ir fiziškai, ir emociškai organizmas poilsio jau reikalauja... (Vilijai kelias dienas medikai buvo uždraudę kalbėti – red.past.)

Visą interviu skaitykite naujame žurnale MIESTE.lt arba čia.