Antradienį žurnalas išspausdino prieš dvejus metus rašytą interviu su Vytautu. Jame vyras kalba apie šeimą, moteris, buitį.

„Moterys yra viskas, dėl jų vyksta net karai. Vis dėlto man pačiam savo gyvenime tokių karų pavyko išvengti“, - sakė aktorius ir TV laidų vedėjas.

V. Šapranausko teigimu, jis po penkių minučių suprasdavo, ar nori toliau bendrauti su žmogumi, ar ne.

„Aplink save esu sukūręs sieną, neprisileidžiu žmonių. O tuos, kuriuos prisileidžiu, mano gyvenime lieka ilgam“, - pasakojo žvaigždė.

Paklaustas, ar ko išmoko iš moterų, su kuriomis gyveno, jis sakė, jog greičiausiai tos moterys iš jo išmoko daugiau. Taip pat V. Šapranauskas pasakojo, kad tiki amžina meile, tačiau su tam tikromis išlygomis. Mat tai priklauso nuo dviejų žmonių. Taip pat aktorius tikėjo meile iš pirmo žvilgsnio.

„Moterims su manimi sunku. Esu problemiškas žmogus. Dėl moters nesikeisiu, tačiau nesijaučiu esantis 52 metų, todėl manau, kad galėčiau prisitaikyti“, - pries kelis metus pasakojo aktorius.

DELFI primena, jog vienas žymiausių Lietuvos artistų iš gyvenimo pasitraukė praėjusį ketvirtadienį, likus vos dienai iki 55-tojo gimtadienio.

V. Šapranausko gyvenimo akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)