Į kelionę dainininkė vyko kartu su savo mama Laima ir broliu. „Šios kelionės iniciatorė buvau aš. Buvau girdėjusi, kad Maljorkoje smagu, gera ir linksma. Dauguma į šią salą vyksta dėl triukšmingų vakarėlių, tačiau mes važiavome pasiilsėti. Naktinių klubų į mūsų dienotvarkę nebuvo įtraukta“, - juokėsi populiari atlikėja, Maljorkoje viešėjusi vasarą.

Nors Oksanos įspūdžiai apie Maljorką išblėsę, tačiau dainininkė prisiminė, kad daugiausiai laiko skyrė sau, su mama apsilankė SPA, su broliu lankėsi vandens atrakcionų parke. „Praleidome su šeima puikų laiką. Stengiuosi kiekvienais metais išvykti kur nors pailsėti su mama. Šiais metais dar nespėjome to padaryti, reikia susiderinti atostogas mamai. Tiesa, ji buvo atvykusi į Krasnodarą pasiilsėti. Manau, kad šiais metais vyksime ilsėtis į Lietuvos pajūrio kurortą“, - vasaros planus DELFI atskleidė O. Pikul-Jasaitienė.

Moteris džiaugėsi, kad ją su mama sieja puikūs ryšiai. Pasak Oksanos, jos su mama yra puikios draugės, o laikas, praleistas kartu, yra labai svarbus: „Su mama mėgstame ramesnį poilsį. Deginamės, maudomės, plepame, vaikštome po miestą. Mieliau vakare nueiname prie jūros, prisėdame ant pledo, išgeriame taurę gėrimo.“

Oksana viena iš tų garsenybių, kurios visuomet draugiškai bendrauja su žiniasklaida ne tik apie savo karjerą, bet ir asmeninį gyvenimą. Jos mama Laima taip pat mielai sutinka pakalbėti apie dukterį, nevengia fotoaparatų blyksčių. Tačiau dainininkės brolis – ne iš tų, kurie trokšta dėmesio. „Jis nenori viešumos, dėmesio. Jis gyvena savo gyvenimą, todėl dažnai apie jį nekalbu. Pamenu, kad broliui labai patiko Maljorkoje. Jis neišlipo iš baseino ir jūros“, - juokėsi dainininkė.

O. Pikul-Jasaitienės atostogų akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)