Kelias dienas tėviškais džiaugsmais gyvenantis Nerijus šeštadienio vakarą su draugais išvyko į Gyčio Paškevičiaus ir Lino Adomaičio koncertą. Vilniuje gyvenantis baleto primarijus čia paliko sužadėtinę su sūnumi ir išvyko į Klaipėdą. Tai portalui DELFI patvirtino pats Nerijus.

Baleto primarijus spėjo ne tik pasidžiaugti koncertu bei įamžinti savo kolegų pasirodymą mobiliuoju telefonu, bet ir pats užlipti ant scenos. Vyras koncerte dalyvavo svečio teisėmis ir atliko savo pasirodymą.

N. Juška su mylimąja A. Jurgilaite susižadėjo rugsėjo pabaigoje, prieš pat vaikelio gimimą. Laukdami vaikelio jie įsiamžino ir romantiškoje fotosesijoje, mielai dalijosi sužadėtuvių bei vaikelio sutkimo švenčių akimirkomis.

Ir nors Nerijus su Agne nesislapsto nuo žiniasklaidos ir kartais pasidalija savo asmeninio gyvenimo detalėmis, sūnaus vardo dar neatskleidžia. „Gal ir išrinktas, gal ir ne. Nemanau, kad reikia apie tai kalbėti“, nedaugžodžiavo N. Juška.

Beje, feisbuke Nerijus mielai dalijasi ir pirmaisiais tėvystės įspūdžiais: „Nuostabaus grožio pėdučių savininkas šiandienos naktį nusprendė tapti operos solistu! Ir visą naktį Jis mums (ligoninėje) dainavo ištraukas iš visokių operos spektaklių... (buvo ir „Trubadūras“). Balso tembras: aukštas, stiprus, gergždžiančiai šaižus. Bet jis dainuoti gali! Po varginančių pasirodymų, ryte išsekęs miega (ilsisi). Prašau žvaigždės netrukdyti!

Tiesiogiai ,Klaipeda osia !!! Kas ne cia - gailekites ... :/ Linas Adomaitis Linas Linelis Minde Balsys Dainius ČėplaPosted by Nerijus Juska on 2015 m. spalio 17 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)