Vilniaus „Siemens“ arenoje lygiai prieš savaitę vykusiuose kasmetiniuose „Tech Top 2019“ apdovanojimuose ant raudonojo kilimo pasirodžiusi Monika Pundziūtė – Monique visų dėmesį pritraukė itin gilia iškirpte. Kiek vėliau žinoma atlikėja sulaukė replikų ir scenoje bei socialiniuose tinkluose.

Po kurio laiko bendraudama su DELFI ji prisipažino tokio dėmesio nesitikėjusi ir pabrėžė, jog svarbiausia vis dėlto yra gerai jaustis pačiai.

Monika Pundziūtė-Monique

Prieš du metus dėl gilios iškirptės dėmesio sulaukusi V. Šaulytė sako, kad ir dabar, ir tuomet jautėsi visiškai ramiai. Tačiau jai ir šiandien atrodo keista, jog moters krūtinė tampa labiausiai aptarinėjama naujiena internete. „Mano nuomonė išlieka tokia pati. Nemanau, kad tai yra verta kažkokio skandalo. Moters kūnas ar linijos nėra vertos skandalų. Kartais tam tikri dalykai yra tiesiog per daug sureikšminami. Turime teisę atrodyti taip, kaip norime ir svarbiausia, kad tiek Monique, tiek aš jautėmės gerai“, – kalbėjo ji.

Viktorijos pasiteiravus, ar ji nesvarstė, kaip tokį dėmesį galėtų išnaudoti savo populiarumui, pašnekovė nesutriko. Anot jos, tokio tikslo nebuvo. „Tikrai nebandžiau to daryti ir, jei atvirai, tikrai nesitikėjau, kad kils toks didelis skandalas bei bus aptarinėjamas drabužis. Normalu, kad visi turi savo nuomonę ir vieniems jis gali patikti, o kitiems ne. Tačiau man labai keista ir liūdna, kad taip aptarinėjamas moters kūnas. Neturėjau tikslo kažkaip išnaudoti skandalą ir tiesiog žinojau, kad kaip greitai tai įsiplieskia, taip greitai ir pasimiršta.

Jei krūtinė yra natūrali, ji aptarinėjama, nes atrodo kažkaip kitaip. Jei netikra krūtinė, tuoj visi puola, kad moteris prisipūtus krūtinę. Niekada visiems neįtiksi ir visada bus kažkas blogai ar gerai. Taip bus visada, bet svarbiausia vis dėlto yra kaip pats jautiesi savo kūne. Jei pasitiki savimi ir jautiesi laiminga, tai ir yra svarbiausia, o kažkam kažkas visada netiks. Krūtinė turbūt yra toks objektas, kuris visada bus tiesiog aptarinėjamas“, – svarstė stilistė.

Viktorija Šaulytė

Viktorija kiekvienam, o kartu ir pačiai sau linkėjo į viską žiūrėti kur kas paprasčiau bei pirmiausiai atkreipti dėmesį į save. Kartu ji nebuvo linkusi vienareikšmiškai vertinti žinomų moterų įvaizdžius. Pasak stiliaus žinovės, pirmiausiai reikėtų atkreipti dėmesį į visą įvaizdį ir įvertinti, ar jis atrodo gražiai ir elegantiškai.

„Jei jis gražus ir tinkamas, gražiai atrodo ir iškirptė. Tačiau kodėl atvira iškirptė ar krūtinė yra nulinčiuojamos, bet jei yra atviresnė nugara ir, pavyzdžiui, nugaroje iškirptė yra iki pat užpakalio, viskas atrodo gražu ir elegantiška? Čia visada išlieka klaustukas, kodėl ta krūtinė yra toks skandalų šaltinis. Man ir pačiai tai yra klaustukas.

Aš manau, kad tik Lietuvoje tokie dalykai yra sureikšminami. Užsienyje ant raudonojo kilimo galime pamatyti atvirus įvaizdžius, bet jei drabužis yra gražiai ir tvarkingai pasiūtas, visi mato grožį.

Monique yra atlikėja ir aš visada džiaugiuosi, kad ji stengiasi atrodyti kitaip, ryškiai, eksperimentuoti. Ji visada traukia akį“, – kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)