Urna su prieš porą mėnesių Vokietijoje užgesusios dainininkės palaikais – jau Lietuvoje. Tą Delfi patvirtino artimas N. Paltinienės ir jos šeimos bičiulis, kunigas Arūnas Peškaitis.

Jis paaiškino, kad tiksli laidotuvių data dėl viską sujaukusio karantino kol kas nėra žinoma – apie tai bus informuojama kiek vėliau, kai į Lietuvą iš Vokietijos galės atvykti ir Nelly vyras Arvydas Paltinas.

„Palaikai jau Lietuvoje, bet kur urna yra laikoma – labai privatus dalykas. Artimieji tikrai nenori jokio viešumo, kol nebus paskelbta laidotuvių data. Pirmiausia į Lietuvą turi parvykti Arvydas iš Vokietijos ir jau tada bus galima galvoti apie datą, tačiau kol kas atvykti jis negali“, – pasakojo pašnekovas.

A. Peškaitis neslėpė, kad situacija dėl karantino išties neįprasta.

„Žmogus laukia, norisi visiems atsisveikinti. Tokios ir nuotaikos“, – atsiduso jis.

Delfi primena, kad N. Paltinienė mirė vasario 29-ąją Vokietijoje. Jos palaikai atguls Menininkų kalnelyje, Antakalnio kapinėse, Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)