„Dabar toks etapas, kad ruošiu naujas dainas ir senas taip pat dainuoju. Iš kelionės į Londoną labiausiai įsiminė puikus miuziklas „Kinky boots“. Tai labai pakeitė mano supratimą apie sceną ir visą veiklą joje, todėl nusprendžiau nebeskubėti, o padaryti viską kokybiškai ir originaliai. Noriu, kad žmogus, kuris ateis į mano koncertą, nepasigailėtų ten praleidęs nei vienos sekundės.

Jei atvirai, viskas, kas vyko iki šiol mūsų šou pasaulyje, visi tie arenų koncertai ilsisi prieš elementariausią miuziklą. Mūsų šalyje šou būna neišdirbti ir palyginti pigūs“, – pasakojo ji.

Mia svarstė, jog tokia padėtis šalies šou pasaulyje galbūt susiklostė ir dėl fantazijos ar pinigų trūkumo. „Sunku pasakyti, bet galbūt ir viskas viename. Tačiau ir dėl to, kad visi mato ir ieško tik pinigų, menas lieka kažkur už durų. Keliaudama ir su darbo reikalais niekada nepraleidžiu progos pamatyti naujus šou, koncertus ar miuziklus ir tai labai keičia supratimą, praplečia akiratį“.

DELFI pašnekovė sako, jog po tokių kelionių jai ir pačiai norisi keisti mūsų šalies šou rinką. Tačiau į sceną po pertraukos šįkart ji grįžta su sena grupe ir planuoja dainuoti roko muziką. Na, o tarsi naujo kūrybinio etapo simboliu tapo naujas pirkinys – pianinas. „Jis tarsi visada kviečia mane prisėsti ir groti. Taip ir prasideda kūryba“.

Tačiau tam, kad jos namuose ir vėl atsirastų ši brangi dovana, prireikė net 20 metų pertraukos. Po sunkaus laikotarpio žinoma moteris nusprendė ir vėl atsiskleisti kūryboje bei grįžti prie pianino melodijų.

Atlikėja Mia

Dar neseniai duodama interviu naujienų portalui ji pasakojo apie savo ryšį su būtent šiuo muzikos instrumentu. Paauglystėje ji pradėjo lankyti muzikos mokyklą kartu su būriu tokių pat muzika gyvenančių vaikų.

Apsvaigusi nuo laimės kurti ir mokytis muzikos Mia mokykloje grodavo pianinu iki 22 valandos. Ir nors vėliau tekdavo septynis kilometrus eiti pėsčiomis namo, būtų grojusi ir ilgiau, jei tik mokyklą užrakindavęs sargas dainingos mokinės neišprašytų.

Dabar ji užtikrintai žino, ko nori iš gyvenimo ir kokia muzika artimiausiu metu nustebins savo klausytojus. Tokios Mios dar nematėme. Buvusi pop princese garsi atlikėja scenoje taps roko karaliene ir savo dienoraščiu tapusius kūrinius pavers dainomis.

„Nekurdama jaučiausi tragiškai, todėl grįžtu su trenksmu", – šypteli ji.

Tačiau naujai meilei dar reikia laiko. Pasak jos, daugiau vedybų gyvenime nebus, o apie naują žmogų nenori net pagalvoti. Širdis buvo pernelyg sužeista, todėl jai pagyti prireiks laiko.

Maloniais rūpesčiais gyvenančios atlikėjos neliūdina net ir tai, kad dabar tenka tvarkyti skyrybų reikalus ir vis dar skaityti antraštes, kur N. Antanavičius yra pristatomas kaip jos vyras. Mia tiki, kad blogi dalykai baigiasi, o po audros visada ateina giedra. Tik šįkart baltojo gyvenimo laikotarpio ji nesirengia paleisti iš rankų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)