„Šok su žvaigžde“ ves patyrę pramogų projektų veidai Gabrielė Martirosian ir Vytautas Rumšas.

Lietuva yra pirmoji Baltijos šalis, iš BBC oficialiai įsigijusi teises į šio projekto formatą. Iki gruodžio pabaigos truksiantis projektas bus tiesiogiai transliuojamas kiekvieną šeštadienį.

Pristatome visus „Šok su žvaigžde“ dalyvius – 12 žvaigždžių ir profesionalų porų:

Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius

Ugnė – žurnalistė, televizijos laidų vedėja. Pastarąjį dešimtmetį apie šokius kalbėjo tik „Labas rytas, Lietuva“ laidoje, o praktiką sako jau senokai pamiršusi. Pasirengusi pramankštinti ne tik protą, bet ir visą kūną!

Lukas – sportinių šokių treneris, sportinio šokių klubo „Elegancija“ įkūrėjas. Lukas yra daugiametis Lietuvos Lotynų Amerikos šokių rinktinės narys. Daugkartinis pasaulio ir Europos čempionatų dalyvis.

Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius / Foto: R. Mickevičiūtės

Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas

Paula – jaunosios kartos atlikėja ir muzikos kūrėja, du kartus sėkmingai pasirodžiusi „Eurovizijos" dainų konkurso atrankų finaluose. Neseniai išleido debiutinį albumą „Body Talk“. Šiuo metu mergina kuria pagrindinį vaidmenį LRT seriale „Bloga mergaitė".

Gedvinas – Europos jaunimo 10-ties šokių čempionato bronzos medalininkas, Lietuvos čempionatų prizininkas. Paulos ir Gedvino duetas yra jauniausias projekte, abiem vos po 19 metų.

Paula ir Gedvinas Meškauskas / Foto: R. Mickevičiūtės

Justė Komskytė-Vaiciekiūtė ir Gabrielius Sasnauskas

Justė – viena iš trijų talentingų Lietuvos smuikininkių grupės „Electric Ladies“ narių. Kartu su grupe garsina Lietuvą koncertuodama užsienyje. Justė taip pat yra televizijos laidų prodiuserė bei groja orkestre „Vilniaus Sinfonietta“.

Gabrielius Sasnauskas – standartinių ir Lotynų Amerikos šokių mokytojas, Pro/Am (profesionalų ir mėgėjų) šokių treneris. Daugkartinis tarptautinių sportinių šokių varžybų finalininkas. „Milagro Dance Academy“ šokių studijos įkūrėjas.

Justė Komskytė-Vaiciekiūtė ir Gabrielius Sasnaukas / Foto: R. Mickevičiūtės

Indrė Stonkuvienė ir Rolandas Beržinis

Indrė – televizijos laidų vedėja, socialinių tinklų influencerė, iniciatyvos „Moterų pasaulyje su Indre Stonkuviene“ įkūrėja.

Rolandas – profesionalus šokėjas ir šokių treneris. Šokėjas sukaupęs 10 metų patirties su vaikais ir suaugusiais. Vienas pirmųjų licencijuotų zumbos trenerių Lietuvoje. Vienas pirmųjų Pro/Am judėjimo trenerių.

Indrė Stonkuvienė ir Rolandas Beržinis / Foto: R. Mickevičiūtės

Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius

Simona Nainė – mados prekinio ženklo „Nunu“ įkūrėja. Dainininkė buvusioje grupėje „Mokinukės“ ir dueto „Pinup Girls“ narė. Įvairaus formato TV projektų dalyvė ir vedėja.

Ligitas – sportinių šokių treneris, sporto renginių vedėjas ir organizatorius, vadovauja savo sportinių šokių studijai. Daugkartinis Lietuvos sportinių šokių čempionas, tarptautinių varžybų nugalėtojas, Baltijos jūros šalių čempionas, Lietuvos sportinių šokių federacijos rinktinės narys. Aktyviai dalyvauja visuomeninėje veikloje.

Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius / Foto: R. Mickevičiūtės

Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas

Austėja – profesionali dainininkė ir aktorė. Austėja aktyviai koncertuoja Lietuvoje ir užsienyje, miuzikle „Paryžiaus katedra“ atlieka pagrindinį Esmeraldos vaidmenį. Žiūrovams pažįstama iš serialuose „Rimti reikalai“ ir „Prakeikti“ sukurtų vaidmenų, taip pat dalyvauja „Domino“ teatro pastatymuose, tarp kurių žiūrovų itin mylimas spektaklis – „Primadonos“. Dalyvavo LRT projekte „Aš – laidos vedėjas“.

Edvinas – daugkartinis Lietuvos sportinių šokių čempionas, kuris garbingai atstovavo Lietuvai daugelyje pasaulio čempionatų. Rimtą darbą banke miksuoja su šokių mokytojo veikla „Ratuto“ sportinių šokių klube.

Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas / Foto: R. Mickevičiūtės

Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj

Paulius – žymus choreografas, sukūręs choreografijas daugybei TV projektų, miuziklams, reklamoms, vaizdo klipams ir TV serialams. Grupės „Twosome“ narys. O svarbiausia – naujai iškeptas tėtis.

Katerina Voropaj – profesionali šokėja, choreografė. Televizijos šokių projektų dalyvė ir nugalėtoja. Vilniaus kolegijos šokio pedagogikos studijų programos lektorė. Televizijos šokių projektuose ji išmokė šokti ne vieną žinomą vyrą.

Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj / Foto: R. Mickevičiūtės

Mantas Tautvaišas ir Karolina Pukšto

Mantas – plaukų stilistas, po projekto „Chorų karai“ tapęs geidžiamiausiu Vilniaus meistru. Nors plaukų stilistu dirba tik 5 metus, tačiau jau garsėja kaip vienas geriausių šalyje.

Karolina – nuo 6 metų šokti pradėjusi sportinių šokių profesionali šokėja bei trenerė. Lietuvos ir tarptautinių varžybų dalyvė. Taip pat Karolina – psichologijos bakalauro studijų paskutinio kurso studentė.

Mantas Tautvaišas ir Karolina Pukšto / Foto: R. Mickevičiūtės

Tadas Gryn ir Ala Karpenko

Tadas – žinomas teatro ir kino aktorius, neretai matomas ir lietuviškuose serialuose. Tadas Gryn buvo nominuotas „Sidabrines gervės" apdovanojimui už geriausią aktoriaus vaidmenų. Vaidina tokiuose spektakliuose kaip „Išvarymas", „Mūsų klasė", „Trys seserys", „Demokratija".

Ala – daugkartinė Lietuvos Lotynų Amerikos šokių vicečempionė ir tarptautinių varžybų nugalėtoja, kuri savo patirtimi labiausiai mėgsta dalintis su mažaisiais šokėjais. Per 25 metus trunkančią Alos karjerą buvo visko: nuo atsisveikinimo su šokių karjera gimus dukrytei iki sugrįžimo. Kartu su buvusiu partneriu vadovavo sportinių šokių studijai „Vijūnas“.

Tadas Gryn ir Ala Karpenko / Foto: R. Mickevičiūtės

Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė

Paulius – komunikacijos vadovas, improvizacijos teatro trupės aktorius, Lietuvos šunų kinkinių sporto federacijos prezidentas, projekto „Aš - laidos vedėjas" nugalėtojas. Žmogus, kuris iš gyvenimo bando pasiimti viską, nes vadovaujasi principu „O kodėl gi ne?". Prie šokių pagrindų yra prisilietęs mokyklos laikais, kuomet gimtajame mieste Druskininkuose kurį laiką lankė šokių būrelį.

Ainė – profesionali šokėja, choreografė, sportinių bei linijinių šokių mokytoja. Daugkartinė Lietuvos 10-ties šokių čempionatų prizininkė. Sportinius šokius šoka jau 21 metus, iš jų 9 metus dirba šokių srityje.

Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė / Foto: R. Mickevičiūtės

Simas Kučas ir Melisa Valinovič

Simas nuo 4 metų žaidžia tenisą, visų amžiaus grupių Lietuvos čempionas, tarptautinių turnyrų nugalėtojas. Nutraukęs teniso karjerą Simas pasuko teniso trenerio keliu, jau 4 metus sėkmingai dirba modeliu. Šokiai – visiškai nauja ir iki šiol neišbandyta veikla.

Melisa – pramoginių-sportinių šokių trenerė jau penktus metus. Profesionaliai šokusi 15 metų, dabar jau pati treniruoja vaikus, kurie varžybose atstovauja klubui „Vyja". Melisa yra pirmenybių nugalėtoja ir įvairių Lietuvos ir tarptautinių varžybų prizininkė.

Simas Kučas ir Melisa Valinovič / Foto: R. Mickevičiūtės

Vaidotas Valiukevičius ir Leta Kripaitė

Vaidotas – pagrindinis grupės „The Roop“ narys, sužibėjęs „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje su daina „Yes, I do”.

Leta Kripaitė – daugkartinė Lietuvos ir tarptautinių Lotynų Amerikos varžybų finalininkė. Leta atstovauja Kauno sportinių šokių klubui „Kaspinas“.

Vaidotas Valiukevičius ir Leta Kripaitė / Foto: R. Mickevičiūtės

Visi šou dalyviai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)