Pirmajame pusfinalyje Rolandas žaidė už Belgijos rinktinę, o Edgaras atstovavo Prancūziją. Beje, E. Puzevičius laimėjo galimybę žaisti kartu su R. Mackevičiumi – pasinaudojo „Elektromarkt“ konkursu, surengtu socialiniame tinkle „Facebook“. Prieš virtualų susirėmimą abu žaidėjai buvo nusiteikę puikiai.

Komentatorius Aurimas Budraitis klausė R. Mackevičiaus, ar jam yra kas sakęs: „Rolai, tu ramus kaip belgas“. Rolandas nedvejodamas atsakė, kad taip niekas nėra jo apibūdinęs. „Galbūt po šių rungtynių galėsi apie save taip pasakyti – aš ramus kaip belgas“, – juokavo A. Budraitis.

Edgaras pasakojo, kad kompiuterinius žaidimus žaidžia apie dešimtmetį, tačiau žaisti virtualų futbolą ruošėsi apie dvi savaites.

Deja, atrodė, kad pasiruošti reikėjo labiau, nes tik prasidėjus žaidimui patį pirmąjį įvartį lengvai įmušė Rolandas su atstovaujamais belgais. A. Budraičiui paklausius, ką gi veikė prancūzų gynyba, Rolandas juokavo, jog, matyt, jie valgė austres.

Po pirmojo kėlinio rezultatą Edgarui pavyko išlyginti – 1:1. „Po velnių”, – emocijų neslėpė R. Mackevičius.

„Puikiai žaidžia, gerai valdo kamuolį ir agresyviai nusiteikęs“, – taip apie Edgaro žaidimą pirmojo kėlinio metu kalbėjo Rolandas.

Rolando ir Edgaro virtualioji kova buvo gana įnirtinga – kokiu rezultatu galiausiai ji baigėsi žiūrėkite vaizdo įraše.

Po rungtynių E. Puzevičius neslėpė, kad žaidimas kainavo nemažai nervų, o R. Mackevičius teigė, kad visų buvusių progų įmušti įvarčius – neišnaudojo. „Tikiu, kad belgai gali šį vakarą laimėti“, – sakė Rolandas. Beje, finalinėms kovoms R. Mackevičius žadėjo tikrai pasiruošti – žadėjo treniruotis.

Visas virtualias kovas stebėkite prieš svarbiausias rungtynes – pusfinalius ir finalus. PAGEIMINAM ir stebim futbolo čempionatą kartu!

Tikrąją Belgijos ir Prancūzijos kovą tiesiogiai iš Sant Peterburgo galite stebėti šiandien 20:45 per LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)