Raudonuoju kilimu iškilmingai žengė televizijos serialų prodiuseris Rolandas Skaisgirys su kino juostoje debiutavusia žmona Vaida, aktorė Justė Zinkevičiūtė, televizijos senbuvė Rūta Lukoševičiūtė, modelis Jolanta Leonavičiūtė su mylimuoju šokėju Mariumi Gaižausku, modelis ir aktorė Akvilina Ubartaitė, grupės „Žas“ narys Gidonas Šapiro-Bilas, atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Į premjerą atvyko ir vienos gražiausių pramogų pasaulio porų – renginių organizatorius Jogaila Morkūnas su žmona, televizijos laidų vedėja Indre Kavaliauskaite bei atlikėjas Marijonas Mikutavičius su mylimąja Ieva Daugirdaite.

Kriminalinėje komedijoje, paremtoje klasika tapusios Lietuvos rašytojos Žemaitės apsakymo „Kunigo naudą velniai gaudo“ motyvais, vaidina itin gerai Lietuvoje žinomi aktoriai. Tai Mindaugas Papinigis, Toma Vaškevičiūtė, Jonas Braškys, Kęstutis Jakštas, Jonas Gricius, Šarūnas Banevičius, Vaidotas Martinaitis, Povilas Laurinkus, Asta Baukutė ir kiti.

Filmo kūrėjai teigia, kad juoktis iki ašarų priversianti kriminalinė komedija parodys, koks gražus yra šių dienų kaimas ir kiek nuotykių jame slypi. Bet visų svarbiausia žiūrovai įsitikins, kad amžinos vertybės visuomet yra ir bus. Nesvarbu, ar gyvename 2015-ais ar 1903-aisiasi metais.