Spektaklio premjeros nepraleido atlikėja Rūta Ščiogolevaitė su vyru Rolandu Damijonaičiu, humoristas Vitalijus Cololo, vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, televizijos laidų vedėja Daiva Žeimytė, atlikėjas Marijus Berenis su mylimąja Sigita Grabauskaite, o taip pat ir politikas Artūras Paulauskas su žmona Jolanta bei daugelis kitų garsių svečių.

Ne ką mažiau žinomų žmonių šįvakar žengia ir ant scenos. Komedijoje „Loto“ vaidmenis kuria Valda Bičkutė, Jokūbas Bareikis, Ineta Stasiulytė, Algis Ramanauskas, Lina Rastokaitė, Mindaugas Capas, Brigita Arsobaitė, Andrius Žiurauskas, Jonas Braškys, Gabrielė Malinauskaitė, Sakalas Uždavinys.

Spektaklio anonsas:

Spektaklio „Loto“ siužetas labai gyvenimiškas, suteikiantis progą susimąstyti, kas žmogui svarbiau – vidinė ramybė ar materialinė gerovė. Irena daug metų lankėsi bažnyčioje, degino žvakes, aukojo vargšams tik dėl vienintelės priežasties – ji labai norėjo laimėti loterijoje. Vieną dieną Irenos svajonė išsipildė su kaupu – ji laimėjo tiek pinigų, kad jos vyras Stanislovas pagaliau galėtų mesti tarnybą, nusipirkti naują automobilį ir pradėtų dirbti išsvajotąjį taksisto darbą.

Kviečiame pasižvalgyti po spektaklio užkulisius:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)