I. Davidson teigimu, buvo susitarta, jog mėnesį prieš koncertą kas nors iš Dž. Butkutės komandos atvyks apžiūrėti patalpų ir įvertins techninį pasiruošimą: „Iš garso režisieriaus neišgirdome nei vieno priekaišto, o visus iškeltus reikalavimus bei kas turi būti išnuomota papildomai patenkinome. Visos techninės sąlygos prieš koncertą atsakingiems žmonėms tiko“.

„Priekaištai organizatoriams dėl blogo ir nekokybiško garso yra tik neprofesionalaus ir neatsakingo darbo pavyzdys“, – sakė I. Davidson.

Į Dž. Butkutės išreikštą nepasitenkinimą dėl labai ilgų eilių į koncertą I. Davidson atsakė, jog tokias eiles sukuriantys patikrinimai Londone – įprasti ir suprantami, o bilietų patikros punktų buvo įrengtas maksimalus skaičius: „Gavome griežtus ir labai aiškius nurodymus dėl iškilusios teroristinių aktų grėsmės: užtikrinti susirinkusiųjų saugumą ir visus žmones nuodugniai patikrinti prieš jiems patenkant į koncertų salę. Gal tik atvykusiems iš Lietuvos tokie reikalavimai atrodo perdėti ar nepagrįsti. Puikiai žinome, kiek apsaugos punktų įrengti, kad žmonės laiku ir be didesnių nepatogumų patektų į salę. Šį kartą buvo pastatytas maksimalus praleidimo punktų skaičius.“, – sakė ji.

Į pastabą apie apsaugos darbuotojų nekompetenciją bei per mažą jų kiekį įmonės direktorė atsakė, jog tą vakarą ir taip dirbo ketvirtadaliu daugiau apsaugos darbuotojų nei įprastai ir neblaivūs žmonės į koncertą nebuvo įleidžiami. „Nemažai žmonių padaugino jau įėję į salę ir išprašyti buvo per vėlai. Deja, tačiau uždrausti vartoti alkoholio negalime ir nesiruošiame to daryti, kaip ir išmokyti elgtis kultūringai viešose vietose“, – sakė I. Davidson.

Įmonės direktorė apgailestavo, jog piktnaudžiaujančių alkoholiu buvo tiek daug, jog apsauga jų išprašyti laiku tiesiog nespėjo.

Pasak I. Davidson, koncertas vėlavo tik pusvalandį: „Koncerto pradžios laikas buvo suderintas su Dž. Butkutės vadybininku Elegijumi Strasevičiumi. Jis puikiai žinojo, kada prasidės šou ir tik nuo jo priklausė, ar jis informuos muzikantus ir Dž. Butkutę apie koncerto pradžios laiką. Renginio blietuose taip pat buvo labai aiškiai nurodyta, kad 18.30 atidaromos durys. Koncertą planavome pradėti 20 val. ir pavėlavome tik pusvalandį, nes žmonių srautai buvo tikrai dideli. Nežinau, kodėl Dž. Butkutė nepasikalbėjo su savo vyru ir vadybininku, kuris iš anksto žinojo koncerto pradžios laiką, tačiau galiu užtikrinti, kad viskas buvo suderinta su dainininkės atstovais, ir niekas nevyko be jų žinios ir palaiminimo“.

Kaip ir kituose panašiuose renginiuose, taip ir šiame koncerte „Aš – Karalienė“ padarėme viską, kad mūsų klientai galėtų mėgautis kokybišku renginiu. Mums belieka tik apgailestauti, kad dalį žmonių koncertas nuvylė“, – sakė I. Davidson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)