Iškart po ceremonijos pakalbintas Tomas tikino, kad jaučiasi labai laimingas, pagaliau žengęs šį žingsnį.

„Labai džiaugiamės, kad kartu praleidę jau 9-erius metus, ryžomės šiam žingsniui, kuris brendo taip ilgai. Esame labai laimingi, jog pagaliau sumainėme aukso žiedus“, – emocijomis dalinosi jaunikis.

„Noriu labai padėkoti visiems, kurie atėjo šiandien čia kartu pabūti prie civilinės metrikacijos skyriaus ir kartu su mumis pakelti taurę už mūsų laimę, ateitį“, – susirinkusiems svečiams dėkojo jis.

Medaus savaitgalis – prie jūros

Paklaustas, ar keliaus kopinėti medaus, žurnalistas tikino, kad su žmona praleis romantišką medaus savaitgalį Lietuvoje.

„Šią progą paminėsime dviese, nes dėl karantino negalime organizuoti pobūvio. Medaus mėnesio taip pat nebus, tad kelias dienas praleisime dviese. Vyksime į Klaipėdą, prie jūros“, – atviravo Tomas.

Na, o iškart po ceremonijos jiedu su Rūta keliavo įsiamžinti fotosesijoje.

Tomas nebūtų Tomas, jei vestuvių dieną nesisuktų mintys ir apie automobilius. Tad juokaudamas rėžė, kad sekantis labai svarbus darbas po įžadų sumainymo – Rūtos pavardės pakeitimas. Ne pase, o ant sportinio automobilio!

„Turime dar vieną labai svarbų darbą – ant sportinio automobilio reikės perklijuoti Rūtos pavardę“, – juokėsi vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)