Ketvirtadienį artimas dainininkės bičiulis, kunigas Arūnas Peškaitis „Delfi“ patvirtino žinią, kad urna jau yra išsiųsta.

„Situacija yra tokia, kad Urna šiandien yra išsiųsta iš Vokietijos. Daugiau kol kas jokių žinių. Matote, kol jos vyras Arvydas negalės atskristi į laidotuves, apie jas kol kas – jokios kalbos“, – patikino kunigas.

Iš pradžių su Lietuvos estrados legenda atsisveikinti buvo planuota kovą, tačiau šalyje įvedus karantiną, planai griuvo.

„Kol karantinas bus, tol. Juk nei vyras negali atvykti iš Vokietijos, nei palaikai. Lietuvai vis tiek bus suteikta galimybė atsisveikinti. Tiesiog dėl esamos situacijos viskas nusikelia“, – aiškino A. Peškaitis.

Delfi jau anksčiau skelbė, kad N. Paltinienės palaikai bus kremuoti Vokietijoje. Būtent dėl šios priežasties jau tuomet buvo išgirsta žinia, kad laidotuvių teks palaukti.

„<...> [Laidotuvės] gali įvykti po trijų savaičių – tiek maždaug užtruks dokumentų tvarkymo procesas, reikalingas tam, kad pelenai urnoje būtų pargabenti iš Vokietijos. Šarvojimo vieta ir laikas, šventų mišių aukojimo data bus paskelbti, atsisveikinti galės visi norintys“, – kovo pradžioje kalbėjo kunigas A. Peškaitis.

N. Paltinienės palaikai atguls Menininkų kalnelyje, Antakalnio kapinėse, Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)