Dar šio mėnesio pradžioje dainininkė DELFI pasakojo apie galimą savo sutuoktinio naują mylimąją, sugriovusią jos šeimą, tačiau į panašią situaciją, regis, įsivėlė ir pati O. Pikul. Vis dar už Simo Jasaičio ištekėjusi pop muzikos pasaulio atstovė, anot liudininkų, atostogas Kipre praleido ne su drauge, o su vyru, kuris jai viešai demonstravo šiltus jausmus.

Po pasirodžiusio straipsnio apie dainininkės atostogas Kipre, DELFI redakciją pasiekė skaitytojos laiškas, tvirtinantis, kad O. Pikul meluoja.

DELFI skaitytojos laiškas

Nusprendžiau nebetylėti ir papasakoti ką mačiau. Pabrėžiu – ne ką žinau, o ką mačiau savo akimis. Nebegaliu žiniasklaidoje matyti straipsnių, kokia Oksana Pikul yra tobula mama, o Simas Jasaitis – pas blogiausias vyras pasaulyje. Mane net supykino, kai perskaičiau straipsnį, kaip Oksana Pikul ginasi, nors yra įrodymų, nuotraukų, kai ji pagauta su kitu vyru ne tik oro uoste Vilniuje, bet ir Kipre, kur ji su tuo pačiu vyru (kaip Oksana sako – atsitiktiniu praeiviu) kartu su lagaminais eina į Larnakos oro uostą.

Taigi, dieną prieš ar net išvakarėse prieš skrydį, vėlai vakare sugalvojau, jog noriu paskaityti naujienas. Pamačiau straipsnį, kad Oksana Pikul atostogauja Kipre. Perskaičiau straipsnį, kad ji čia ilsisi su drauge, atvyko visiškai neplanuotai pailsėti, nes ji, vargšelė, labai pavargusi nuo skyrybų proceso. Perskaičiau straipsnį, peržiūrėjau nuotraukas ir tiek. Nieko blogo tame neįžvelgiau, juk atostogauja su drauge.

Gegužės 11 dieną, penktadienio rytą, einu į oro uostą (tą patį, iš kurio skrido Oksana Pikul). Įėjusi į oro uostą pamačiau Vaidą Baumilą, nenustebau, nes žinau, jog ir jis čia poilsiauja. Praėjusi visus patikrinimus, atsidūriau ten, kur yra visos kavinės ir parduotuvėlės, ir eidama į viena kavinę, pamačiau einančią Oksaną Pikul. Ji buvo su baltais laisvalaikio treningiukais, nebuvo užsidėjusi akinių, nesislėpė nuo kažko. Ir vėl – nieko blogo neįžvelgiau. Moteris tiesiog skrenda namo. Skrendame tuo pačiu lėktuvu.

Bet, kai visi, kurie skrendame tuo pačiu lėktuvu stovime ir laukiame, kol galėsime išeiti į lauką ir lipti į lėktuvą, matau, jog Oksana stovi prieš mane su vyru. (Prieš mane stovėjo gal dar kokie 5-8 žmonės). Ji stovėjo su tuo pačiu vyru, kurio nuotraukas matėte internete. Oksana buvo atsisėdusi ant lagamino (ji buvo su akiniais nuo saulės), vyras pasilenkė ir pabučiavo jai į kaklą. Atsitiktinis praeivis? Kaip Oksana sakė. Na, atsiprašau, jei su visais atsitiktiniais praeiviais ji šitaip, tai tuomet aš be žodžių.

Norėjau Juos nufotografuoti, bet vėliau persigalvojau. Kai galėjome lipti į lėktuvą, ši porelė įlipo per priekines duris, o aš per galines ir jų nebemačiau...

Kai nusileidome Vilniaus oro uoste ir jau stovėjau prie pasų patikrinimo, ir vėl pamačiau šią porelę. Oksana visą laiką buvo su akiniais nuo saulės. Praėjau pasų kontrolę ir išėjau, kadangi neturėjau bagažo ir laukti nereikėjo. Aikštelėje (išėjus iš oro uosto – dešinėje, visai šalia oro uosto pastato) stovėjau ir pamačiau, jog atlėkė baltas BMW. Iš jo iššoko tas pats vyras, kuris buvo su Oksana. Ji stovėjo ant laiptų su vežimu, ant kurio dedami lagaminai. Vyras iššokęs iš mašinos, paliko atidarytas dvejas mašinos dureles. Abu čiupo po lagaminą ir nubėgo į mašiną bei išvažiavo kartu. Tikrai. Ne taip, kaip rašo spaudoje, kad jis išvažiavo vienas. Jie tikrai išvažiavo kartu, mačiau savo akimis.

Juokingiausia, kad yra begalė įrodymų ir pilnas lėktuvas keleivių, kurie juos matė kartu, o ji vis tiek ginasi. „Nenustebčiau jei mane būtų nufotkinę su Vaidu Baumila, nes jis skrido tuo pačiu lėktuvu“, - sako ji. Pikul slėpėsi nuo to Baumilos, kaip velnias bijo kryžiaus!

Porą pastebėjo ir kiti lietuviai

Šalia Viduržemio jūros atostogaujanti O. Pikul buvo pastebėta ir kitų liudininkų, pasakojančių, kad Kipre pasislėpti galima vargiai, mat čia gyvena ir ilsisi labai daug lietuvių.

Penkių žvaigždučių viešbutyje ant jūros kranto, kuriame apsistojo žinoma dainininkė, aptarnaujančio personalo komandoje dirbo ir lietuvis. Jis teigė, kad O. Pikul mėgavosi ne draugės, o vyro draugija – jiedu kartu vakarieniavo restorane, deginosi ir linksmai leido laiką.

Viešbučio darbuotojas į detales nesileido, tačiau patvirtino, kad O. Pikul ilsėjosi ne su drauge. „Jie visą laiką buvo kartu. Aš tiesiog mačiau, kuomet jiedu valgė, deginosi, bendravo. Nieko ypatingo – du normalūs žmonės mėgavosi atostogomis ir vienas kito draugija“, - DELFI sakė vyras.

Atlikėją pastebėjo ir kita lietuvių kilmės turistė, kuri taip pat pripažino mačiusi šių dviejų žmonių gana artimą bendravimą. „Gailiuosi, kad nenufotografavau“, - teigė ji.

Kipre gyvenančių lietuvių bendruomenėje O. Pikul atostogos tapo karšta tema. Tautiečiai tarpusavyje dalijosi savo regėtais vaizdiniais ir bendrai nutarė, kad siekiant privačių atostogų – Kipras labai prastas pasirinkimas.

Oksana Pikul: nesu vienuolė, kuri, vykstant skyryboms, verks į pagalvę

Po šių liudininkų pasakojimų, DELFI susisiekė su O. Pikul, kuri patvirtino, kad tokios Kipro lietuvių kalbos nėra laužtos iš piršto.

„Visiškai nebijau šito komentuoti. Visų pirmą, mes su mano vyru, Simu Jasaičiu, po to, kai aš iškviečiau policiją dėl smurto artimoje aplinkoje, kartu nebegyvename ir nebesame šeima jau nuo sausio mėnesio. Mes nesame pora, mes nebeturime bendros buities. Esame laisvi žmonės, todėl savo laisvalaikį galime leisti kaip norime ir su kuo norime. Aš nesu vienuolė, kuri, vykstant skyryboms, verks į pagalvę. Aš esu pakankamai stipri ir savarankiška moteris, todėl gyvenu tokį gyvenimą, kokio aš noriu. Susitinku su kuo noriu, kavą geriu su kuo noriu ir atostogauju su kuo aš noriu. Aš nesu įsipareigojusi, tiesiog vis dar nutraukinėjama santuoka, kuri anksčiau ar vėliau bus nutraukta, bet aš esu laisva moteris“, - sakė ji.

Dainininkė liko nemaloniai nustebinta, kad viešbutyje besiilsintys ar jame dirbantys žmonės taip drąsiai kalba apie kitų gyvenimus.

„Viešbučio darbuotojai už atitinkamas kalbas tiesiog rizikuoja prarasti savo darbo vietą. Niekaip kitaip tokių žmonių negaliu pavadinti, tik gandonešiais“, - DELFI teigė dainininkė.

O. Pikul yra įsitikinusi, kad prabilti tautiečius paskatino ne kas kitas, o S. Jasaičio advokatas Albertas Bandžius.

„Man tai labai panašu į Simo Jasaičio advokato purvinus žaidimus. Jis puikiai supranta, kad teisiškai manęs juodinimas ar bandymas man pripiešti vyrą atostogų metu neturi jokios prasmės. Mes nebesame šeima, nebesame pora. Mano vyras net nebemoka už namo komunalinius mokesčius. Tai eilinis Bandžiaus žingsnis. Galiu pasakyti, kad tai ne paskutinė mano kelionė – jų dar bus, tad aš mielai lauksiu savo serialo režisieriaus, vėlgi su fotografais bei jo paties vizitu, oro uoste, parvešiu jam lauktuvių“, - dėstė pašnekovė.

Paklausta, ar šioje kelių dienų kelionėje ji buvo su V. Akramavičiumi, Oksana griežtai atsisakė tai patvirtinti. „Tai yra mano asmeninis reikalas. Aš esu prieš, kad jo vardas būtų linksniuojamas viešai“.

Dainininkė neslepia, kad iš pradžių ji teigė atostogavusi su drauge, tačiau išaiškėjus tiesai, Oksana nė kiek nesisieloja: „Kaip aš noriu, taip ir šneku. Tai yra mano gyvenimas ir viskas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1187)