Pasveikinti šeimininkų, apsidairyti, susipažinti su penkių žvaigždučių Alessandro kosmetika, išgirsti apie naujas rankų ir pėdų SPA tendencijas atvyko bičiuliai: Agnė Grigaliūnienė, Indrė Kavaliauskaitė, Ieva Stasiulevičiūtė, Brigita Jovaišienė, Kotryna Starkienė, Neringa Čukininienė, Žilvinas Grigaitis, Ramūnas Rudokas su žmona Justina ir kiti.

Renginio vedėja Ieva Stasiulevičiūtė neslėpė, kad rankos yra tikrasis žmogaus veidrodis, išduodantis ne tik amžių, socialinę padėtį, profesiją, tačiau ir charakterio bruožus. Nuo to, kaip mes gestikuliuojame, spaudžiame ranką, kaip laikome savo rankas priklauso, kokį įspūdį mes sukeliame aplinkiniams, rašoma pranešime spaudai.

„Rankos tikrai vertos mūsų dėmesio, atidžios ir nuoseklios priežiūros, kokybiškos kosmetikos ir procedūrų”, – neabejojo Ieva.

Salono šeimininkė Kristina Ežerskienė, daugiau nei 15 metų besirūpinanti rankų grožiu ir sveikata, prisipažino, kad ilgai ieškojo tokios vietos, kurioje harmoningai derėtų aukščiausios klasės vokiška kosmetika su šilku, miros, baltųjų perlų ekstraktais, kurią ji pati pažįsta jau daug metų, profesionalumas, kokybė, jautrus ir atidus aptarnavimas bei tas prabangaus švelnumo pojūtis, kuris apgaubia kiekvieną moterį ir vyrą, neabejingą sau ir savo artimiausiems žmonėms.

Žavingoji renginio viešnia Agnė Grigaliūnienė atvirai prisipažino, kad rankos jai yra viena gražiausių žmogaus kūno dalių.

„Savo rankomis žmogus gali kurti stebuklus: nuo gražių darbų iki kūdikio sūpavimo, nuo meno kūrinių iki atliekamų nuostabiausių muzikos melodijų, – šypsojosi Agnė, – o moters sveikos, išpuoselėtos rankos visuomet asocijuojasi su švelnumu ir elegancija”.

Šiuos žodžius tarsi patvirtino čia susirinkę elegantiškos moterys ir žavūs vyrai, rankų estetiką priskiriantys vidinei žmonių kultūrai, etiketui, pagarbai sau ir aplinkiniams.

Pasak stilisto Kęsto Rimdžiaus, sveikos, švarios rankos sutvarkytais nagais yra svarbiausios, o ne blizgučiai, žėručiai ir nenusakomo ilgio pridėtiniai nagai: „Jais galima pasimėgauti šventiniu laikotarpiu, kaip tam tikru akcentu su išskirtiniu dizainu, spalva, ir tai bus labai gražu, tačiau kasdieniame gyvenime yra svarbi higiena, vidinė žmogaus kultūra ir funkcionalios rankos, nes būtent jos kuria stebuklus, o ne perteklinis dekoras. Ir turėkime omenyje, kad moterų ir vyrų rankos niekuo nesiskiria, todėl jos taip pat turi būti prižiūrimos, turi atrodyti estetiškai, nes jos daug ką pasako apie žmogų. Netgi daugiau nei mums patiems atrodo“.

Ypač aktualu rūpintis savo rankomis ir pėdomis šaltuoju metų laiku, kai kinta oro temperatūra, drėgmė, kai dažnai rankos yra dezinfekuojamos specialiais preparatais visuomeninėse vietose, o avalynė – uždara ir neretai – drėgna. Rankų ir pėdų SPA, naudojant inovatyvias, tyrimais pagrįstas priemones – ne tik gydo, bet ir ramina, atpalaiduoja raumenis, skatina kraujotaką bei odos regeneraciją. Visa tai daro didelę įtaką emocijoms, nuotaikai ir gerai savijautai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)