Visas incidentas truko iki 5-10 minučių. Vėliau po šuns kostiumu besislėpusį vyrą ir „pokštą“ filmavusį jo bičiulį, kuris, beje, taip pat slėpėsi po kauke, išlydėjo apsauga, kai jiedu bandė prieiti prie pagrindinės renginio sienelės raudonuoju kilimu.

Sumišusios įžymybės sakė, kad šis incidento sukėlėjas uždavinėjo keistus klausimus apie jų aprangą, elgėsi grubiai ir svaidė nederamas replikas. Pirmiausiai nelauktas svečias visų dėmesį atkreipė savo pakeltu balso tonu ir šūksniais: „Aš – šuo!“.

Apdovanojimų vakarą sutrikdė nemalonus incidentas

„Nemanau, kad renginyje taip turėtų būti. Nesupratau iš pradžių, kas čia vyksta. Tas šuo priėjo ir pradėjo klausinėti, kokius čia batus aviu. Net pasimečiau“, – sumišęs pasakojo verslininkas Žilvinas Grigaitis.

Kaip sakė LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius, šis akibrokštas buvo išties nemalonus.

„Šuns nebuvo akreditacijų sąraše, nes buvo tik pingvinas, kuris yra mūsų naujos laidos simbolis. Operos ir baleto teatras šunims nėra pritaikytas. Populiarūs renginiai visada sulaukia įvairių akibrokštų. Šis taip pat buvo ne išimtis“, – su šypsena DELFI sakė televizijos atstovas.

Jis taip pat paaiškino, kad neilgai trukus pasirodęs vyras su pingvino kostiumu taip pat privertė svečius sutrikti. Tačiau būtent jo ir laukė organizatoriai. Tad apsaugos darbuotojai, žinodami, kad reikės įleisti laidos personažą, netyčia įleido po šuns kauke besislėpusį vyrą, kuris sukėlė nemažą sąmyšį.

Kol kas nėra aišku, kas buvo šis paslaptingas vyras ir kokiu tikslu jis atėjo į renginį. Įtariama, kad tai galėtų būti mėgėjiškų vaizdo įrašų kūrėjas, mat į renginį jis atvyko su filmavimo kamera, mikrofonu ir tikėdamasis sau bei savo bičiuliui dėmesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (307)