Čia vykusiame „Chanel" vakarėlyje dalyvavę žinomi žmonės papasakojo, kiek dėmesio ir lėšų savo išvaizdai bei įvaizdžiui skiria nuolatos.

I. Martinkėnaitė su grupės merginomis naudoja paprastą gudrybę

Renginyje sutikta atlikėja ir grupės „69 Danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė sakė, jog svarbu ne biudžetas, o dėmesys ir laikas sau. „Daug dėmesio tam skiriu. Štai ir dabar tik naktį grįžau iš Šventosios. Naktį vairavau begalę kilometrų, o dabar esu renginyje. Man atrodo, kad svarbiausia yra nuolatinis dėmesys sau, o ne tai, kiek skiriame tam lėšų. Į visa tai įeina ir sportas, priežiūra bei daug kitų dalykų“, – pasakojo žinoma moteris ir tinklaraščio „Su Ingrida" įkūrėja.

Besijuokdama Ingrida sakė, kad pavydi moterims, kurios gali sau leisti ilgiau pamiegoti. Ji miego stygių ir vėlyvus koncertus kompensuoja dideliu kiekiu geriamo vandens ir odos maitinimu. „Tam naudoju maisto papildus. Taip pat nepamirštu ir veido kaukių. Ir su grupės merginomis vykdamos iš koncertų automobilyje užsidedame kaukes. Per dieną kartais tenka nuvažiuoti ir tūkstantį ar pusantro tūkstančio kilometrų, todėl išnaudojame šį laiką“.

Grožio paslaugų nevengiantis Ž. Grigaitis savimi rūpinasi nuolatos

„Meluočiau sakydamas, kad nieko nedarau ir niekuo nesidomiu. Nenoriu meluoti ir galiu pasakyti, kad naudoju įvairias priemones. Nesu jau 18-os metų ir jau seniai nebe paslaptis, kad vyrai naudoja ir kvepalus, ir kitas grožio priemones. Ne tik vieną priemonę po skutimosi“, – šypteli Žilvinas Grigaitis.

Šou pasaulio atstovas išdavė, jog naudoja pasaulyje puikiai žinomų gamintojų kosmetiką ir grožio puoselėjimo priemones. Tačiau paklaustas, kiek konkrečiai išleidžia savo išvaizdai, vakarėlių liūtas užsiminė, jog sumą įvardinti yra sunku.

„Na, tai gali būti keli šimtai eurų ar net daugiau. Tai labai priklauso nuo situacijos ir to, ką galbūt reikia paslėpti, uždengti ar kokias korekcijas reikia padaryti. Po užpuolimo man teko daryti ir chirurgines kiorekcijas, tad reikia atsižvelgti ir į tai“, – pasakojo jis.

V. Repčenkaitė: iš mamos perėmiau vieną ritualą

Su gausia šeima į renginį atvykusi Violeta Repčenkaitė sakė, kad į Lietuvą šįkart sugrįžo trumpam ir namo išvyks jau kitą savaitę. Tačiau trijų vaikų mama savo nepriekaištinga išvaizda renginyje kaustė visų žvilgsnius. Kalbėdamasi su DELFI ji sutiko papasakoti, kaip rūpinasi savo grožiu.

„Grožis nėra tik apie išvaizdą ar vidinį grožį. Tai apjungia viską kartu. Jei mūsų kūnas yra šventykla, turime rūpintis viskuo ir papildyti tiek savo vidų, tiek ir išorę.

Mano atveju išvaizdos priežiūra buvo labai natūrali. Kartu įpareigojo ir darbas, todėl tai tapo tarsi rutina“, – pasakojo pašnekovė.

Ji taip pat teigė, kad svarbu savimi rūpintis nuosekliai ir nuolatos naudoti sau tinkamas priemones. Taip vėliau nereikės drastiškų sprendimų ar ypatingo dėmesio. „Man kol kas nereikėjo nieko leistis į veidą ir nieko darytis. Esu patenkinta kiekviena savo raukšlele ir man yra gerai. Žinoma, nežinau, kas bus po dešimtmečio ar vėliau.

Iš mamos perėmiau ritualą ir kas rytą veidą atgaivinu ledukais. Tai paprasta ir labai gaivina bei tonizuoja. Sąžiningai pasakysiu, kad pradėjau tai naudoti neseniai, nes mama vis klausdavo, ar jau pradėjau naudotis jos patarimu. Mama vis sakydavo, kad nepadės šalia lovos laikomi kremai. Priemones reikia naudoti. Dabar puikiai tai suprantu ir pati“, – sakė žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)