Sostinėje į helovino vakarėlį atvyko daninininkė Baiba Skurstenė-Serdiukė, floristas Mantas Petruškevičius, stilistė Asta Valentaitė, atlikėja Neringa Šiaudikytė ir daugelis kitų.

Paslaptingo vakarėlio šėlionės suviliojo ir Ingą Stumbrienę, kuri tą patį vakarą demonstravo Liutauro Salasevičiaus kolekcijos suknelę Rimanto Kaukėno labdaros fondo renginio metu.

Beje, tame pačiame vakarėlyje viešėjusi Danieliaus Bunkaus mylimoji Justina Stambrauskaitė taip pat pasirodė ir šioje šventėje. Mergina karnavalui pasipuošė prabangia raudona suknele, kurią dėvėjo ir iškilmingo labdaros vakaro metu. Atvykusi į heloviną mergina tiesiog prie suknelės priderino kaukę, kuria pridengė akis.

Į du vakarėlius spėjo ir dizainerė Daiva Urbonavičiūtė su širdies draugu. Ši pora pademonstravo kūrybingumą ir skubėdami iš vakarėlio į vakarėlį, spėjo kardinaliai pakeisti įvaizdį.

Tiesa, ne visi svečiai apsirengė taip, kad juos būtų galima lengvai pažinti. Kai kurie išties pasistengė ir pademonstravo labai įspūdingus kostiumus.

Vakaro svečiai - nuotraukų galerijoje!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (267)