„Labai miela girdėti, kai žmogus lyg netyčia užsimena, kokią dovaną jis norėtų gauti ir turėti. Jos svajonė visada buvo būtent toks automobilis ir aš nusprendžiau, kad auksinis jubiliejus kaip tik yra toks laikas auksinei dovanai“, – DELFI pasakojo A. Valinskas.

Anksčiau automobilį žmonai dovanojęs A. Valinskas tąkart jį kranu įkėlė į namų terasą. Tiesa, šįkart vyras apsiribojo paprastu dovanos įteikimu: „Šįkart tai įvyko labiau buitiškai. Su vaikais ją įteikėme net šiek tiek anksčiau. Sugalvojome tai padaryti per motinos dieną.“

Pasidomėjus, kodėl žmona norėjo būtent tokio automobilio, žinomas vyras teigė, kad šis modelis gali būti vadinamas moterų svajonių automobiliu: „Jis hibridas – varomas ir benzinu, ir elektra. Jis iš tiesų labai pažangus, saugus ir tikrai geras automobilis.

Aišku, niekada nepasakysi, kad vienas ar kitas automobilis yra pats geriausias, nes visada, jeigu pagamina geriausią automobilį, tai kitą dieną atsiranda geresnis. Laikas vietoje nestovi. Bet šis yra iš tiesų toks, kuris neretai gali būti pavadintas moters svajonių automobiliu.“

Tiesa, gimtadienį artimųjų rate jau atšventusi I. Valinskienė jį švęs ir su visa Lietuva – gruodį moteris pasirodys „Žalgirio“ (4 d.), „Siemens“ (27 d.), Šiaulių (29 d.) bei „Švyturio“ (30 d.) arenose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (361)