Viena mergvakario organizatorių atlikėja Natalija Bunkė sako draugei rengianti tikrai įspūdingą ir nepamirštamą šventę. Anot jos, visos draugės nori, kad Liepa patirtų kuo daugiau ekstremalių emocijų ir taip pasiruoštų vedybiniam gyvenimui.

„Įvairiausius scenarijus su merginomis galvojome nuo pat balandžio. Labai apsidžiaugėme, kai prie mūsų prisijungė dovanų platinimo bendrovė. Būtent su jų pagalba išsigryninome mergvakario temą – „Liepą leidžiam į aukštuomenę“, – pirmąsias mergvakario detales atskleidė N. Bunkė.

Merginų pramogos prasidėjo nuo pat ryto, kai Liepą prie namų pasitiko prabangus automobilis su vairuotoju. Pirmosios komandos, kurias ji turėjo įvykdyti: pasiimti rankinuką, užsidėti didelę skrybėlę, mažą baltą suknelę ir rankose visada laikyti nedidelį pliušinį šuniuką. „Norėjome, kad ji pasijustų it tikra „poniutė“, – juokėsi N. Bunkė.

L. Mondeikaitė jau įvykdė pirmąjį aristokratišką išbandymą – jodinėjo žirgais Riešėje esančiame žirgyne. Merginos pokštavo, kad norint žinoti, kaip sutramdyti vyrą, iš pradžių reikia išmokti, kaip suvaldyti tikrą eržilą.

Paklausus pačios Liepos Mondeikaitės apie pirmuosius įspūdžius, ji atskleidė, jog jausmas nerealus. „Mano merginos tiesiog nuostabios. Jos žinojo, jog pajodinėti žirgais – mano sena svajonė, tačiau tikrai nesitikėjau tokio siurprizo. Jaučiuosi pasakiškai“, - sakė L. Mondeikaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)