Vos išėjusį iš policijos komisariato K. Kerbedį pasitiko būrys žiniasklaidos atstovų. Iš pradžių atlikėjas rankomis ėmė dengti veidą, bandė prasibrauti pro klausimais jį užvertusius žurnalistus, tačiau supratęs, kad to padaryti nepavyks, K. Kerbedis vieną po kitos ėmė berti mįslingas frazes. „Jaučiuosi labai gerai, negėriau“, – iš pradžių kalbėjo atlikėjas, tačiau po gerų dešimties minučių vardijo, kuo vaišinosi iki sulaikymo.

Klausiamas, ką veikė autobusų stotyje, su kuo ir ką šventė iki sulaikymo bei kokių planų turi ketvirtadienio vakarui, K. Kerbedis atsakyti nesiryžo.

Dainininkas, kalbinamas žurnalistų, sakė kai kuriuos iš jų gerai pažįstantis, įvardijo jų pavardes, tačiau patikino, kad neskaito nei portalų, nei dienraščių, nežiūri ir TV. Jis sakė ir taip viską, kas vyksta Lietuvoje, puikiai žinąs.

Apie 10 minučių trukęs K. Kerbedžio performansas prie trečiojo sostinės komisariato gal ir būtų pasibaigęs, jei dainininkas būtų atsakęs į jam užduotus klausimus. Klausiamas, kur ką tik išleistas iš laikinojo sulaikymo kambario ketina eiti, atlikėjas patikino: „Švęsti“. Kadangi, anot dainininko, ši diena – ypatinga, privalu „švęsti toliau“.

Pasiūlęs žurnalistams drauge pavakaroti, K. Kerbedis, lydimas būrio žurnalistų, iš Pylimo gatvės pasuko į Rūdininkų gatvę, o prieš akis išvydęs „Burbulio vyninę“, plačiai pravėrė jos duris ir pasiteiravo, ar kas galėtų pavaišinti būrį žmonių. Barmenams nė nesudvejojus, atlikėjas žurnalistus paragino užsukti vidun. Prisėdęs prie vieno užeigos stalelio K. Kerbedis ir toliau vengė tiesių atsakymų į klausimus, su kuo ir ką šventė, kaip jaučiasi po sulaikymo.

„Visiems šampano!“, – efektingai mosteldamas ranka vyninėje šūktelėjo dainininkas ir netrukus ant savo staliuko sulaukė padėklo raudono putojančio gėrimo sklidinų taurių bei paragino žurnalistus pasivaišinti.

Keletą taurių vieną po kitos pakėlęs K. Kerbedis ir toliau išsisukinėjo nuo klausimų, tačiau naujienų portalui DELFI ryžosi atsiverti.

„Aš esu toks pavargęs, kad jūs neįsivaizduojate. Aš šešerius metus be perstojo aktyviai koncertavau, dalyvavau įvairiuose projektuose, juodai dirbau. Jaučiuosi visiškai išsekęs, išvargęs, man labai sunku. Jūs net neįsivaizduojate, ką man tenka iškęsti. Po Naujųjų metų ketinau nutraukti savo karjerą, bet apie tai niekas nežinojo. Labai pergyvenu dėl to ir dėl to čia šiandien taip nutiko. Bet man nusispjaut. Esu pavargęs nuo tokio gyvenimo tempo. Reikia atostogų, man padės brolis. Gegužę jis vešis mane į Egiptą, o birželio pradžioje aš išskrendu į Los Andželą“, – DELFI atviravo jis, o bebaigiant pokalbį pasiūlius iškviesti taksi, K. Kerbedis neprieštaravo. Maloniai atsisveikinęs padėkojo ir paaiškino vykstąs ilsėtis pas savo draugus Vilniuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)