Apie tai, kad paskelbta jo paieška, E.Dragūnas sužinojo iš DELFI.

"Paskelbta mano paieška? Labai džiaugiuosi, kad bent kažkam esu reikalingas ir kad bent kažkas manęs ieško! Gal jie manęs ne tame mieste ieško? Gal tegu pabando man bent jau paskambinti?", - sakė dainininkas.

E.Dragūnas teigia, kad jis niekur nežada dingti ir patikino, kad šiuo metu yra Didžiojoje gatvėje Vilniuje. "Taip ir parašykite, kad šiuo metu esu čia, prie fontano, tegu atvažiuoja policija ir mane suras, nereikės kažkur nežinia kur ieškoti. Neketinu slapstytis, kas nori, tas mane randa", - geros nuotaikos neprarado E.Dragūnas.

"Jei rimtai, tai tiesiog šiuo metu iš vienų namų esu išsiregistravęs, o naujuose dar įsiregistruoti nespėjau. Tikiuosi, man už tai elektros kėdė negresia", - po kiek laiko pridūrė dainininkas.

Skundą policijai, prašydamas įvertinti E.Dragūno elgesį per tiesioginę apdovanojimų transliaciją, parašė TV3 Žinių vyriausiasis redaktorius Sigitas Babilius. Tai, kad toks pareiškimas yra parašytas, DELFI portalui patvirtino jis pats: „Aš tiesiog parašiau prašymą policijai, kad ji ištirtų šį incidentą. Pareiškimą rašiau daugiau ne dėl tiesioginio eterio, bet dėl paties renginio. Kai yra 10 tūkst. žmonių - keiktis nedera. Manau, kad besikeikiantys gali būti nubausti už viešosios tvarkos pažeidimus, tai ir paprašiau policijos, kad ji įvertintų šį įvykį administracinės teisės pažeidimų kodekso kontekste. Kokias sankcijas skirti už šį pažeidimą, nuspręs pati policija“.

Tiesa, S. Babilius tvirtino, kad pareiškimą policijai jis parašė ne kaip TV3 atstovas, o kaip susipratęs pilietis, kuris piktinasi tokiu neadekvačiu elgesiu viešoje erdvėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)