Tai, kad S. Kučą sustabdė policija, Delfi patvirtino patikimi šaltiniai. Jų duomenimis, visuomenėje žinomas vyras pareigūnams įkliuvo būdamas neblaivus prie vairo.

Delfi žiniomis, į treniruotę vykęs vyras balandžio 10 dieną, Ąžuolyno g. apie 9 val. į Lietuvos kelių policijos tarnybos surengtą reidą pateko neblaivus. Vyrui nustatytas lengvas girtumas – 0,69 promilės.

Vyrui surašytas protokolas pagal LR ANK 422 str . 5 d. (transporto priemonių vairavimas, kai tai daro neblaivūs arba apsvaigę nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų vairuotojai.

Vairuotojui buvo sustabdyta teisė vairuoti iki nutarimo priėmimo. Už šį pažeidimą gresia teisės vairuoti atėmimas nuo 1 metų ir bauda nuo 800 iki 1100 eurų.

Delfi susisiekus su S. Kuču, jis sakė negalintis nieko pasakyti apie šią situaciją.

„Aš neturiu jokių komentarų šia tema“, – Delfi sakė S. Kučas.

Delfi primena, kad vos prieš metus teniso treneris S. Kučas laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakojo, kad priėmė sprendimą atsisakyti svaigalų ir netgi užsikoduoti.

Teniso treneris sakė pajutęs, kad netinkamos kompanijos, linksmybės ir alkoholis itin pradėjo trukdyti darbui. Juk teniso treneriui tekdavo nuo ryto iki vakaro aktyviai sportuoti teniso kortuose.

S. Kučas patikino, kad labiausiai jam padėjo aplinkos pakeitimas – taip jau sutapo, kad juodžiausiame gyvenimo etape išvyko į Tenerifę.

Vyras ne veltui viešino faktą apie užsikodavimą nuo alkoholio. „Taip aš tik labiau sau įsipareigoju ir dabar jau tikrai turėsiu laikytis savo žodžio“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sakė vyras.

„Kiekvieną rytą prabundu su šypsena, pilnas energijos. Ir galvojau, koks tikslas eiti vakarieniauti, ir dar 10 alaus išgerti. Ar 5 alaus. Ar 2 alaus. Ir po truputį supranti, kad reikia varyti į priekį, o varyti į priekį tave geriausia motyvuoja teisinga aplinka ir išsikelti tikslai.

Visų pirma, pas psichologą vaikščioti pradėjau, man labai padėjo. Tikrai išsišnekėjome, ieškojome, iš kur tie nuslydimai atsirado, po praeitį kapstėmės. Susitvarkiau savo visą dieną. Einu miegoti dešimtą vakare, tada šeštą ryte prabudęs esu pilnas energijos. O prieš tai aš eidavau miegoti, pavyzdžiui, antrą nakties“, – tąkart pasakojo pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)