Anot R. Bingelio, kurio policija ieškojo net tris paras, visas šis įvykis jam pačiam kelia šypseną. „Buvo daugiau juoko nei kažko iš tikrųjų“, – DELFI kalbėjo vyras, ankstyvą sausio 12-osios rytą rastas besisvečiuojantis pas bičiulius.

Į pareigūnus kreipėsi jo mama, paaiškinusi, kad jau kelias dienas negali susisiekti su sūnumi. Anot jos, paskutinį kartą sūnų buvo mačiusi pirmosiomis 2016-ųjų dienomis, vėliau su juo kasdien bendravo telefonu ir šis straiga staiga dingo. Tokį mamos poelgį vyras aiškina paprastai: „Supraskite, žmogui yra virš 80 metų ir, kaip suprantu, adekvatumo ne ypatingai daug. Mes kartu negyvename ir pulti tokias nesąmones daryti... Daugiau negu kvaila“.

R. Bingelis DELFI patikino, kad tris dienas, kuomet buvo vykdoma jo paieška, jis tiesiog buvo išvykęs. Kur jis buvo, neatskleidė, tik patikino, kad toje vietoje nebuvo galimybės su juo susisiekti mobiliuoju ryšiu.

Šaltinių duomenimis, paiešką pradėję policijos pareigūnai panaudojo technines priemones ir išsiaiškino, kad R. Bingelis retkarčiais įsijungia mobilųjį telefoną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)