Kelių įmonių vadovę ir įvairių projektų organizatorę daugelis asocijuoja su šokiais, scena, pasirodymais didžiuosiuose koncertuose ar televizijos projektuose. Tačiau pilkuoju kardinolu praminta K. Navickaitė-Tina sako, kad šokiai tik maža dalis jos dabartinio gyvenimo.

„Man tiesioginę įtaką daro mano veikla, kur aš dirbu ir už kadro, ir kadre. Kai dirbau su „Tina Dance“, tai beveik gyvendavau televizijoje. Mačiau, kaip dirba prodiuseriai, režisieriai – mes stovime už kadro ir girdime, ką kalba per racijas. Stovi ir mokaisi. Kai ruoši šokį, dirbi scenoje ar ruoši choreografiją, tu irgi galvoji, kaip padaryti, kad visa tai patiktų žiūrovui, kaip padaryti, jog atlikėjas gerai atrodytų, kad kamera gerai viską apimtų. Tu daug matai aplink ir tai yra mokomoji medžiaga. Kai tu dvidešimt metų tame verdi, tu nori ar nenori kažko išmoksi. Po to lieka klausimas, ar tu pasiryžti pabandyti, ar ne. Aš pasiryžau ir man labai gerai“, – laidoje „Delfi premjera“ šypsojosi viešnia.

Pasiteiravus apie viešumą ir jo kainą, Tina buvo atvira – ji ne visada paklūsta nusistovėjusioms nuostatoms.

„Man patinka mano veikla, darbas, aš nuo to kaifuoju, bet tikrai man nelabai patinka kaina, kurią turiu sumokėti už viešumą. Aš suprantu to taisykles, ne visada pagal jas žaidžiu. Šiuo metu irgi gal esu pasirinkusi būti mažiau matoma. Tik Natalija ištempė mane dabar, – nusijuokė pašnekovė ir tęsė. – Aš suprantu, kad tai yra du šaliai einantys dalykai, bet jei galiu pasirinkti, rinksiuosi tai, kas yra ramiau.“

Nors K. Navickaitė-Tina užsiima įvairia veikla, žmonių atmintyje giliausiai yra įsirėžusi jos šokėjos veikla.

„Dažnai juokiuosi ir galvoju, negi mane ir šešesdešimties vadins šokėja? Iš tiesų aš tas žmogus, kuris nemėgsta girtis. Man iš tiesų patinka, kai žmogus vertinamas pagal jo nuveiktus darbus. Kalbėti mes galime daug, bet štai imti ir padaryti kažkodėl vengiame arba pritingime”, – kalbėjo ji.

Vaizdo klipas buvo filmuojamas karantino metu, kai daugelis įmonių buvo sustabdę savo veiklą. Tačiau vos ėmusi organizuoti N. Bunkės klipo filmavimą K. Navickaitė-Tina nustebino visą komandą. Moteris lengvai dorojosi su tokiomis užduotimis, kurios kitiems atrodė sunkiai įveikiamos.

„Mano patirtis ir išmoktos pamokos šiandien man leidžia panaudoti tą patirtį mano darbuose tiek būnant kadre, tiek už jo. Manau, kad mano talentas sugerti esančią informaciją aplink, atsirinkti geriausius dalykus ir juos įgyvendinti būtent ir atidaro duris ten, kur kiti net nedrįstų eiti. Aš tikiu savimi, pasitikiu savo komanda, o tai leidžia manimi patikėti kitiems”, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)