Kitą dieną Vytenis socialiniame tinkle pasidalijo paaiškinimu, kad tai, ką papasakojo jo žmona, yra melas, ir patikino, jog jiedu ruošiasi skyryboms. Netrukus Justina savo instagramo istorijoje sutuoktiniui pareiškė viešą atsiprašymą už tai, kad visuomenei papasakojo, kas dedasi jųdviejų šeimoje, ir už tai, kad taip lengvai patikėjo jo melu apie tariamą naują merginą. Esą merginą jis išsigalvojo veikiamas emocijų.

Trečiadienio rytą Justina ryžosi apie situaciją jų namuose papasakoti raštu. Viską aprašiusi socialiniame tinkle, žinute ji sutiko pasidalyti ir su „Delfi“.

„Ar mes išsiskyrėm? Šių dienų populiariausias klausimas. Spaudoje šmėžuoja skyrybų antraštės, televizija mirga apie tai, kaip Partikai BUVO, o dabar jau jų nebėra.

Taip, esame netobuli. Taip, esame karštakošiai. Taip, mes nesame auksinė porelė. Klystame, pridarome klaidų, susipykę kandam į skaudžias vietas.

Manote, kad visi influenceriai – it nuo žurnalo viršelio ar pasakos knygos? Deja, visko būna, visko nutinka. Pyktis yra didžiausias priešas visiems. Prišnekam, ko nenorime, padarome veiksmų, kurių būdamas ramaus proto nedarytum. Toks gyvenimas. Svarbiausia – pokalbis, meilė ir išklausymas.

Taip, man pasakė, ko nenorėjo pasakyti, tai mane įskaudino. Fantazijos ir pogimdyminiai hormonai padarė savo ir aš patikėjau užpykusio žmogaus kandimu.

Dabar, kai galvoju, juokas ima. Bet tada man buvo visai nejuokinga. Daug ašarų, kvailų vaizdų galvoj. O ką aš? Skausmo kupina kandau atgal – paviešinau asmeninę žinutę, kuri nebuvo teisinga. Tą daro skausmas ir pyktis.

Nenoriu teisintis, nedaviau jokių komentarų spaudai. Nutiko, kas nutiko. Bet, svarbiausia, kad man grįžus susėdome, pakalbėjome, išsiaiškinome ir tiesiog nusprendėme būti kartu. Juk gyvename mylėdami ir meilė vis dar liepsnoja.

Ech, dabar šauksit – reklama! Jeigu jums taip atrodo, tai lai taip ir būna. Nuomonės nepakeisiu. Tik galiu pasakyti, kad tai, ką matėte, buvo nesuvaidinta. Nesu tokia gera aktorė, kaip galvojate.

Veikė emocijos ir išgyvenimai. Tokie mes esame – tikri ir nevaidinantys. Mums gera – džiaugiamės su jumis, nesiseka – dalijamės. Tiesiog žinokit, kad mes klystam kaip ir visi. Svarbiausia – iš klaidų pasimokyti.

Kiekvieną jūsų palaikančią žinutę skaičiau ir nespėjau atrašinėti. Ir noriu pasakyti ačiū, noriu apkabinti kiekvieną iš jūsų. Mano sekėjai – patys nuostabiausi.

Tad, brangūs mano heiteriai, deja, turiu nuliūdinti, mes esame. Gyvenkime draugiškai ir pykčio bangai užėjus geriau nueikime į šoną trumpam pabūti su savimi. Tai geriau, nei prišnekėti ir padaryti kvailų veiksmų, iš kurių patys paskui juoksimės.

Kol egzistuoja meilė, egzistuosim ir mes“, – feisbuke rašė Justina.

Justina ir Vytenis Partikai

Primename, kad V. Partikas praėjusią savaitę patikino jųdviejų santykių istorijoje dedantis tašką. Žinute jis pasidalijo ir su „Delfi“.

„Gaila, kad daugelio žmonių nuomonė susidaro tik išklausius vieną pusę. Tikrai šiame poste nesiruošiu nieko žeminti ar barstytis purvais, kaip kažkas daro atvirkščiai. Tik patys žmonės atsirinks, kuo tikėti. Kol kas tai mano vaiko mama, todėl net liežuvis neapsiverstų pasakyti ką nors nepadoraus ar negražaus. Nežadu teisintis, tik noriu pasakyti, kad ne visada, ką sakome ar rašome, yra tiesa… Dažnai būna melas, nes mums skauda.

Ar aš blogas tėtis? Paliksiu spręsti visuomenei. Ar blogas vyras? Kalbant apie santykius, niekada nebūna vieno kalto, santykiai susideda iš dviejų mylinčių širdžių, ir jei tos širdelės susipyksta, susipykimas atsitinka dėl dviejų asmenų charakterio nesutapimo, nesutarimo. Nuomonių išsiskyrimo ir kitų asmeniškų priežasčių.

Nemoku vaidinti, esu toks, koks esu. Skaudu tik tas vienas dalykas, kad smerkti puola tie, kurie girdėjo vieną pusę. Skaudžiausias dalykas, kai yra manipuliuojama vaikais ir juodinamas bei drabstomas visais įmanomais purvais vyras, vaikų tėvas. Kuris šioje situacijoje visiškai nieko blogo nepadarė. Bet nieko naujo. Ne pirmas kartas.

Ir tie storiai, kurie keliami, nesugebu jų suprasti.

Justina buvo nuostabi namų šeimininkė, rūpestinga mama, stengėsi būti ir rūpestinga žmona. Tiesiog ne visada lemta būti dviem žmonėms. Mes bandėme, stengėmės, lipdėme, bet viskas sudužo į šipulius. Kokia meilė, kai viešai žemini savo mylimą žmogų, manau, tuomet nebelieka pagarbos, o galų gale – ir meilės. Bet kokiu atveju jai noriu padėkoti už dukrą, už gražias akimirkas, kurias turėjome kartu. O šiandien, kad ir kaip širdis plyštų, tariu ate!

Kas susiję su vaikais, tai viešai galiu pasakyti – padėsiu, kuo tik galėsiu, pasiimsiu pas save, kada turėsiu galimybę, o dėl finansinių niuansų, manau, susitarsime. Ir jei kam įdomu kitas aspektas, ko gero, toje istorijoje figūruojantis kaip pagrindinis, tai TIKRAI neturiu kitos moters!“ – rašė plaukų stilistas.

J. ir V. Partikai šių metų gegužę susilaukė pirmosios bendros atžalos – dukrelės, jai suteikė Esteilos vardą.

„Noriu pasakyti, kad mūsų gretos jau pasipildė – jau turiu mergaitę. Buvo labai ilgas gimdymas, – pasakojo mama. – Ji dabar miega ir miega. O mes esame patys laimingiausi.“

Vytenis ir Justina praėjusių metų spalio 3 dieną susituokė pajūryje. Po ceremonijos Justina pasirinko vyro pavardę ir tapo Partike. Tuoktuvių ceremonija įvyko viename Melnragės viešbučių, kur jaunikis jaunąją pasitiko itin jaudinančiai – su daina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (170)