Neseniai 15min buvo publikuotas tyrimas, kuriame teigta, kad M. Šalaševičienės papuošalai „Mari Made“ yra ne rankų darbo, jų sudėtyje – kenksmingos medžiagos. Tokius pačius aksesuarus, kuriuos moteris pardavinėja savo parduotuvėje, galima įsigyti ir „Aliexpress“. Tiesa, tyrime nurodyta, kad kaina gerokai skiriasi.

Pati M. Šalaševičienė šios situacijos nekomentavo, kelioms dienoms atsitvėrė tylos siena. Tačiau sekmadienį ji su savo sekėjais pasidalijo įrašu, kuriame teigė turinti visus reikalingus dokumentus, o papuošalai yra iš sertifikuotų tiekėjų.

Žinute papuošalų kūrėja sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Mano kūryba – pagrindinė meilės kalba su žmonėmis.

Joje sudedu viską, ką turiu: kantrybę, tikėjimą, grožį, drąsą, nuoširdumą ir širdį.

Kai matau Moters veide džiaugsmą ir šypseną, mano pačios gyvenimas prasme prisipildo. Tai jausmas, kurio neįmanoma įsigyti už pinigus.

Man labai liūdna ir gaila, kad kūrybos kelyje turiu susitikti su patirtimis, kurios leidžia susipažinti su kitų konkurencija ir pykčiu.

Atsidurti po galingu spaudos presu, kurios tikslas – nutildyti mano sėkmę ir ryšį su mane mylinčiais aplinkiniais.

Man liūdna, kad kūrybos kelyje dar vis svarbiau, kokioje šeimoje esi gimęs ir kokią pavardę nešiojiesi. Liūdna, kad melas vis dar ima viršų.

Noriu pasakyti, kad „Mari Made“ ir mano veikla skirta teikti džiaugsmą, o ne nusivylimą.

Turiu visus dokumentus, kad papuošalai yra iš sertifikuotų tiekėjų.

Visa širdimi dėkoju Jums už palaikymą bei supratingumą.

Ačiū, kad padedate man augti ir tobulėti!

O tiems, kurie pradeda savo kelią, noriu palinkėti – neatsisakykite svajonių, net jeigu kažkas bandys jas nuspalvinti purvu ir blogais žodžiais.

Išlikite drąsūs. Eikite į priekį ir nenustokite kurti“, – rašė M. Šalaševičienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją