„Iš didelio rašto išeita iš krašto. O Jūs manote, kad Anušauskas gali varyt visą kadenciją be atostogų, be atsikvėpimo, be poilsio? Nežinojote, kad žmogaus produktyvumas smunka, kai jis nepailsi, reguliariai neišsimiega.

Aš tai aš, bet jis neatostogavo nė vienos dienos. Po vienos užsienio komandiruotės jį vežė tiesiai į Santaras, nes žmogus buvo jau visai išsekęs. Tuo metu nedarėme viešųjų ryšių šou ir apie tai nesidalinome, nes karo Ukrainoje akivaizdoje, tai nebuvo svarbu. Jei dar Arvydas neatliktų savo pareigų, tuomet gal ir būtų galima priekaištauti, bet jis atiduoda visą save ir net dar daugiau.

Nematau nieko blogo tose atostogose, juk bet kada jis gali būti atšauktas. Kai nebežinai prie ko prikibti, tai kabiniesi prie niekų“, – socialiniame tinkle rašė L. Anušauskienė.

Delfi primena, kad rugpjūčio 1–ąją dviem savaitėms atostogų išeis kultūros ministras Simonas Kairys, o tą pačią dieną trims savaitėms – finansų ministrė Gintarė Skaistė ir krašto apsaugos ministras A. Anušauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)