Kviestinių svečių sąraše buvo galima išvysti ir verslininkų porą – Elle ir Žilviną Grigaičius. Ilgą laiką apie įtampą santykiuose kalbėję sutuoktiniai šį vakarą atrodė puikiai nusiteikę. Tiesa, abu juos šis vakarėlis atviliojo dėl darbinių santykių.

„Su Tadu esame geri pažįstami“, – DELFI šyptelėjo Elle.

„Vienaip ar kitaip aš dirbu su prancūzų ženklais, o „Lofficiel“ neabejotinai su tuo turi sąsajas. Norisi palinkėti Agnei, kad jos startas būtų toks, koks ir turėtų būti – geras. Smagu būti čia ir pasižiūrėti, kuo gali prisidėti, skleisdamas šią kultūrą“, – savo žmonai pridūrė Žilvinas.

Žinomas vyras pripažįsta, kad daugelis vakarėlių, nors iš pirmo žvilgsnio atrodo tarsi pramoga, tėra darbas.

„Daugelis vakarėlių tėra verslo susitikimai. Kitaip tariant, tai yra verslo komunikacija ir pasižiūrėjimas, kur kitais metais būtų galima judėti toliau. Manau, kad visi verslininkai galvoja į priekį ir daugelio jų darbotvarkės jau yra suplanuotos. Džiugu, kad Lietuvoje daugėja prancūzų kapitalo kompanijų“, – pastebi jis.

Pasiteiravus apie būsimas didžiąsias metų šventes, Grigaičiai susižvalgę nusišypsojo.

„Tiesą sakant, dar negalvoju apie Kalėdas, nes darbas man yra pirmoje vietoje, todėl reikia į jį ir koncentruotis. Nepaisant to, šis laikotarpis man asocijuojasi su kokybišku laiku šeimoje, kol kas nėra kada atsipalaiduoti, nes laukia daug darbų. Tačiau galima pasakyti, kad Kalėdoms, ko gero, išvyksime į netolimą užsienį“, – DELFI pasakojo Elle.

Jai antrino ir vyras. Žilvinas prasitarė, kad gyvenimas yra kupinas staigmenų, todėl jis tikisi, kad ir šios šventės bus nenuspėjamos.

„Labai keista, kad šiemet prieššventinis darbų maratonas atėjo greičiau. Vilnius vejasi Prahą, Varšuvą ir kitus didžiuosius miestus savo tempu. Tai yra puiku, tačiau iš kitos pusės – neleidžia atsikvėpti. Taigi ir dabar kalėdiniuose vakarėliuose labiau kalbame apie darbą, bet neatsipalaiduojame. Kalėdinis ir naujametinis laikotarpis bus ramybė ir tyla, kurios su nekantrumu laukiame“, – atviravo Ž. Grigaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)