„Deja, stebuklas neįvyko ir balandžio 1-ąją jokių pinigų iš Tinos aš nesulaukiau, tai buvo paskutinis geranoriškas poelgis iš mano pusės – toliau tik teismai“, – prieš kelias dienas DELFI sakė dainininkas.

„Mino apie neva vykstančius teismus kalba jau dvejus metus, tačiau visa tai netiesa. Noriu pagaliau būti išgirsta – jokie teismai tarp manęs ir Mino nevyko. Teisminiai veiksmai prasidėjo mano iniciatyva ir tik dabar“ - DELFI sakė Tina.

Mindaugas Mickevičius-Mino
Dar prieš balandžio pirmąją iš DELFI žurnalistų išgirdęs, jog buvusi mylimoji vėl kreipėsi į teismą, Mino ir toliau laikėsi savo pozicijos: „Nesijaučiau padaręs kažką netinkamai, na taip, nurodžiau sumą ir terminą iki kada pinigus sumokėti, bet tai nėra šantažas, aš manau, iš Tinos pusės tai būtų buvęs gražus ir teisingas poelgis. Ir, beje, aš neabejoju, kad viskas turi likti kaip buvę, iki balandžio pirmosios, savo gimtadienio, aš tebelaukiu tų 400 tūkstančių litų. Aš jos nešantažuoju, tik prašau to, kas man priklauso, o dėl pinigų noriu draskytis, nes man reikės išlaikyti savo būsimą šeimą,“ - pasakojo M.Mickevičius.

Dvejus metus tylėjusios K. Navickaitės kantrybė išseko tuomet, kai Mino DELFI žurnalistams pareiškė iki balandžio 1-osios norintis atgauti 400 tūkst. litų. Kitu atveju, jis esą žada paviešinti buvusią mylimąją kompromituojančią medžiagą.

„Niekuomet, per jokius trečius ar penktus asmenis aš nesiūliau Mino jokių pinigų, tai, ko jis manęs prašė – grąžinau. Česnako spaustuką irgi. Grąžinsiu ir neveikiančio automobilio pusašį, bet šį kartą tik tada, jei taip nurodys teismas. Mano kantrybė ir gera valia išseko – geruoju nieko nebus, tašką mūsų istorijoje padės teismas. Nuolatiniai Mindaugo bandymai per viešumą mane įžeisti siekiant savo tikslų yra visiškas įstatymo ignoravimas. Manau, šie jo veiksmai neliks nepastebėti. Net ir mano kantrybė turi ribas, kurios jau seniai peržengtos", - sakė Tina.

Galų gale viešų kalbų apie tikras ar išgalvotas nuodėmes neapsikentusi moteris pati kreipėsi į teisėsaugą. Kartą, kitą, o po publikacijos DELFI portale, kurioje Mino nurodo konkrečią sumą, kurią moteris jam neva skolinga, Tina kreipėsi į prokuratūrą ir paprašė iškelti jam baudžiamąją bylą dėl viešo turto prievartavimo bei šantažo.

„Aš ir taip buvau pakankamai kantri ir labai ilgai tylėjau. Vis tikėjau, kad mano tyla bus pakankamai iškalbinga ir jis susipras, leis man gyventi toliau ir tą patį padarys pats, kiekvienam likus prie savo. Deja... Gal todėl ši purvina, šmeižto kupina viešųjų ryšių kompanija iš Mino pusės tęsiasi jau dvejus metus. Daugiau šito kęsti nebeturiu nei jėgų, nei noro. Jei mano tylėjimas nebuvo pakankamas atsakas į jo melą, lai darbo imasi advokatai. Aš pati nenoriu viešai vertinti Mindaugo Mickevičiaus elgesio. Visą tą laiką kantriai atsisakinėjau eiti į TV laidas ir kalbėti apie buvusius santykius ir jų pasekmes. Tokios pozicijos norėčiau laikytis ir toliau – lai už mane kalba teisiniai veiksmai, kurie jau įgauna pagreitį. Iš mano pusės M. Mickevičiui yra keliamos bylos ir tai, manau, viską pasako,“ - DELFI pasakojo buvusio draugo antpuolių išvarginta moteris.

Šiandien Mino dėl kiekvieno savo žingsnio tariasi su advokatu ir kiek atsargiau renka žodžius kalbėdamas apie K. Navickaitę. Nebevadina jos barakuda ir nutyli apie daug diskusijų sukėlusį jo reikalaujamų grąžinti daiktų sąrašą. Ir tai tik po to, kai DELFI paviešino, jog dalį daiktų, kuriuos jam neva turi atiduoti Tina, jis turi savo iki šiol slėptame bute, nors visai Lietuvai yra skundęsis, jog jam teko savaitę gyventi tiesiog automobilyje ir jis niekaip negali atgauti dokumentų bei asmeninių daiktų iš Tinai priklausančio užrakinto namo.

„Galiu pasakyti tik viena: nežinau, kokių mano puolimų bijo Mino, nuo ko jis ketina gintis, jei visą tą laiką, aš tylėjau? Neviešinau ir nekomentavau nieko. Negrasinau nei tiesiogiai, nei per trečiuosius asmenis. Ko jis bijo? Tylos? Man skaudu tai, kad jis iš to, ką kadaise galėjome ir vadinome meile jau dvejus metus darosi reklamą... Niekuomet niekuo ir niekaip jam negrasinau ir neketinu to daryti ateityje, kaip iki šiol tylėjau, taip tylėsiu ir toliau, man tai skaudi ir labai persismelkusi purvu istorija,“ - pokalbį ryžtingai baigė K. Navickaitė, pridūrusi, kad nuo šiol bus kalbama tik teisine kalba.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)