„Aš manau, kaip jūs reiškiate užuojautas... Ievą dar labiau skaudinat... Kaip jūs nesuprantat, kad jei ir taip skaudu? Pareiškėt vieną dieną ir gana... Vieną, keletą užuojautų... Ji ir taip pergyvena ir mano, kad ji yra kalta, nors taip tikrai nėra“, – iš galimai suklastotos Kristinos Ivanovos socialinio tinklo „Facebook“ paskyros buvo rašoma, kaip įtariama, suklastotoje Ievos Stasiulevičiūtės socialinio tinklo anketoje.

Po to sekė Ievos atsakymas:

"Ačiū... Manau... Bet tai ne esmė". 

Įrašas "Facebook"

Pati K. Ivanova atsisakė šį įvykį pakomentuoti DELFI žurnalistams.

Tuo metu I. Stasiulevičiūte galimai apsimetantys internautai taip pat nesnaudžia. Vos ant "Facebook" sienos atsiradus užuojautoms, jie padėkoja dainininkės vardu, kartais dar parašo ir kokį liūdną atsakymą.

„Sveiki. Prisijungiau labai trumpam. Norėjau padėkoti jums, kad mane palaikėt sunkiausioje akimirkoje. Iš tiesų su artimo žmogaus mirtimi susidūrusi nebuvau nė karto. Ačiū jums labai... Nerealus ir labai didelis ačiū Kristinai Ivanovai ir Gintarei Valaitytei, kad visada buvot su manimi ir mane palaikėt. Ačiū, mergaitės. Nijolei Pareigytei-Rukaitienei ačiū - kad pralinksmindavai ir priversdavai nusišypsoti... Kadangi prisijungiau trumpam, tai visų nevardinsiu. Bet dar paminėsiu labai svarbus žmones, kurie man labai padėjo. Ačiū Liepai Mondeikaitei, ačiū Oksana Pikul, kad buvai laidotuvėse ir palaikei tą sunkią akimirką. Ačiū jums... Ačiū Katažinai Niemycko. Ačiū, merginos. Visų neišvardinau... Bet labai ačiū... P.S. Ačiū Natalijai, kuri neturi anketos „Facebooke“. Vis tiek padėkosiu... Už tai, kad ji yra toks žmogus... Kad... Nu nerealus... Super duper Natalija. Ačiū jums, merginos (ir toms, kurių neišvardinau, atleiskit, aš čia trumpam) Ačiū... Ačiū...“, – padėkas už palaikymą ir užuojautas vos ne kasdien žarsto Ievos Stasiulevičiūtės virtualieji „klonai“.

Tikrame dainininkės profilyje paskutinė žinutė pasirodė balandžio 16 dieną, kur ji ragino rinkti gražiausias TV projekto choristes.

Projekto "ŠarkA" narė I. Stasiulevičiūtė šiuo metu gedi Anapilin išėjusio mylimojo. Kaip iškart po aktoriaus mirties rašė spauda, jiedu prieš pat tragediją išsiskyrė, tačiau mergina vis tik dalyvavo laidotuvėse. Tiesa, iškart po to ji iš viešumos dingo, nepasirodė ir "Chorų karų" superfinale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (555)