„Tik nedarykite iš manęs antro Šapro“, - ligoninės priimamajame šmaikštavo R. Bubelis.

„Buvo vieno žmogaus gimtadienis, kitų žmonių bendruomenės susibūrimas. Visą savaitgalį pravažinėjau iš vieno šalies galo į kitą. Per vieną naktį nuvažiavau 600 kilometrų. Vienas vakarėlis vyko prie Latvijos sienos, kitas – prie Druskininkų. Ir viskas per vieną naktį. Tai kai suvažinėji tiek kilometrų, truputėlį jautiesi išsekęs“, - neslėpė R. Bubelis.

Po įtempto savaitgalio verslininkas prisipažino pasijutęs prastai, todėl ir atsidūrė ligoninės priimamajame.

„Širdis pradėjo „kalatotis“. Jaučiausi ne taip, kaip turėčiau jaustis. Todėl profilaktiškai pasitikrinau savo sveikatą. Čia atliko visus tyrimus, niekas į ligoninę nepaguldė – išsiunčia namo išsimiegoti. Sakė, kad viskas normaliai. Tik per daug streso gyvenime“, - rankose spausdamas kardiogramą prasitarė R. Bubelis.

Po šio sveikatos sutrikimo Radvilas pripažino, kad jau pats laikas surimtėti.

Tačiau jau tos pačios dienos vakarą R. Bubelis greitosios pagalbos automobiliu antrąkart buvo atgabentas į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę.

R. Bubelio vizitas pas medikus - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (309)