Ji patikino, jog gandai apie nėštumą yra iš piršto laužti ir mielai sutiko papasakoti, kodėl atsisveikino su televizija.

„Priežastis labai paprasta ir žemiška – tam tikri sutarties punktai man buvo nepriimtini. Jokių sensacijų tikrai nepapasakosiu, tiesiog nesutarėme dėl galutinės sutarties ir aš atsisakiau“, - tikino Lavija.

Paklausta, ar sutarties niuansai negali būti suderinti ateityje, moteris patikino, jog sprendimas atsisakyti šio darbo – galutinis.

Pasak L.Šurnaitės, kitų darbinių planų ji kol kas neturi: „Taip, aš dabar likau be eterio, tik nežinau, ar čia džiaugtis, ar liūdėti. Trys metai tiesioginio eterio – kartais visai smagu nuo to pailsėti. Dabar aš esu laisvas paukštis“.

„Viskas išsisprendė visai neseniai. Dabar lauksiu kitų pasiūlymų. Pastaruosius porą mėnesių buvau nusiteikusi dirbti čia, bet išėjo, kaip išėjo. Šiaip niekur nesiruošiu šokinėti, nebent atsirastų koks labai įdomus pasiūlymas. Kol kas tikrai nieko nesu numačiusi“, - tęsė moteris.

Prieš ateidama į rytinę LRT laidą, L. Šurnaitė dirbo radijo stotyje "Power Hit Radio" bei Tango TV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją