„Ir staiga tu supranti, kad laikas pradėti kažką naujo ir tikėti pradžios magija“, – teologo Johanneso Eckharto žodžiais nuotraukas apibūdino Monika.

Šie kadrai, kuriuose moteris mėgaujasi poilsiu vyriškio glėbyje, sukėlė diskusijų audrą. Komentatoriai spėliojo, ar šis vyriškis – nauja Monikos simpatija, o kiti svarstė, kad tai gali būti, pavyzdžiui, jos šeimos narys. Dauguma komentaruose po nuotrauka neslėpė šypsenos, Moniką vadino „intrigante“ ir juokėsi, kad dabar pavyduoliai turės apie ką padiskutuoti.

„Delfi“ susisiekus su M. Kvietkute, ji spėlionių nutraukti nepanoro ir atsakymą nusprendė pasilikti sau.

„Šįkart aš tiesiog nekomentuosiu ir paliksiu vietos interpretacijoms“, – sakė žinoma moteris.

Tačiau savo instagramo istorijose prakalbo apie apkalbų laviną ir savo sekėjams pabrėžė, kad su Dovydu nesusitaikė bei pasidžiaugė, kad pasaulyje yra ir daugiau nuostabių vyrų.

Kad jųdviejų su Dovydu romantiška draugystė nebesieja, Monika „Delfi“ patvirtino spalio 14-ąją. Na, o dar vos prieš kelis mėnesius pasirodė pranešimas, kad kartu su dabar jau buvusiu širdies draugu Monika įsigijo savo svajonių namus – kotedžą sostinėje.

„Šis būstas yra mano ir Dovydo pirkinys. Mes vienodai prisidedame prie jo atsiradimo ir įrengimo. Viską darome bendromis jėgomis. Savo ateitį planuojame leisti kartu. Nesu linkusi mėtytis frazėmis, kad būsime iki gyvenimo galo. Tačiau mano draugas neleidžia galvoti negatyviai – visada drąsina mane ir nuveja blogas mintis į šoną. Su juo jaučiuosi saugi, bendrų namų įsigijimas yra labai apgalvotas žingsnis. Žinoma, nebūna namų be dūmų. Tačiau mes labai stengiamės prisitaikyti vienas prie kito, daug kalbėtis. Tikiuosi, kad viskas mums bus gerai ir būsime kartu visą gyvenimą“, – apie santykius dar rugsėjo pabaigoje kalbėjo M. Kvietkutė.

Pernai Monika prisipažino savo gerbėjams, kad turi draugą, kuris beprotiškai myli ne tik ją, bet ir jos sūnų. Nors ji neslėpė – po skyrybų buvo sunku patikėti meile.

„Aš tiesiog nenorėjau jokių santykių, nenorėjau veltis, nesakyčiau, kad nekenčiau vyrų, bet galvojau, kad visi vienodi. Tą patį kalba, ir aš tikrai tingiu su jais žaisti ir eiti į tuos pasimatymus. Aš labai nemėgstu eiti į pasimatymus, nemėgstu uždelstų susitikinėjimų ir panašiai. Nes aš esu konkreti. Man reikia vyro namuose, man reikia, kad jis, nesakau, kad atstotų tėtį, bet kad būtų geras draugas mano vaikui, kad rūpintųsi juo ir mylėtų jį taip kaip savo vaiką. Tai labai džiaugiuosi, kad mano vaikas labai gerai sutaria su mano draugu, gražu žiūrėti. Jeigu net mes nesutartume, susipyktume, tai man būtų gaila vien dėl vaiko išeiti iš šitų santykių“, – sakė Monika.

Dovydą Monika vadino savo paauglystės meile. Su juo žinoma moteris susipažino Airijoje. O pernai pora apsigyveno kartu Vilniuje. „Kada nors. Šiaip neskubu, nes kai vieną kartą atsikandi, tai antrą kartą nelabai ir norisi. Tai tiesiog, man labai gerai dabar kaip yra, aš orientuojuosi į savo vaiką, į savo darbus“, – sakė M. Kvietkutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (300)