Su vyru išsiskyrusi „69 danguje“ narė jau kuris laikas nedalija interviu apie savo asmeninį gyvenimą – jį moteris slepia tarsi po devyniais užraktais.

Tačiau iškart po krizės santuokoje šou versle imta šnabždėtis apie tai, kad K. Krysko širdyje vietos atsirado kitam mylimajam. Kalbama, kad juo tapo jos ilgametis kolega, dainininkas Jeronimas Milius.

Dainininkai kartu pastebimi ne tik darbe, bet ir kartu leidžiantys laisvalaikį. Juodu drauge dar lapkritį buvo užfiksavęs ir Vilniaus praeivius dažnai įamžinantis fotografas Vincas Alesius.

Deja, nei Karina, nei Jeronimas apie savo asmeninį gyvenimą viešai nekomentuoja – DELFI anksčiau kelis kartus bandė susisiekti su atlikėjais ir pasiteirauti, ar kalbos, kad jiedu yra daugiau nei kolegos, yra tiesa, tačiau nesėkmingai. Dainininkė skambučius ignoruodavo, o J. Milius, išgirdęs asmenišką klausimą, padėjo telefono ragelį.

Kalbas apie pokyčius Karinos gyvenime kursto ir vienas naujausių jos įrašų socialiniame tinkle. Instagrame dainininkė dalijosi paslaptingu nuotraukų koliažu. Ne mažiau mįslinga buvo ir žinutė šalia fotografijos.

„Jau visai greitai „rugiagėlių puokštę“ paleisiu iš savo rankų. Tikiuosi, atiteks ji tam, kuris geriau ją puoselės ir rūpinsis. O aš nuo šiol ragausiu ir mėgausiuosi tik savo nuostabiausia, nerealiausia, skaniausia gyvenimo „braške“!“ – skelbė ji.

Ir visgi tyla po skyrybų su vyru amžinai tęstis negalėjo. K. Krysko, kaip ir kiti keli šimtai kviestinių svečių, dalyvavo kasmetiniuose M.A.M.A apdovanojimuose.

„Nuotaika yra puiki, kaip visuomet. Įprastai renginių nelabai mėgstu, nes visas mano gyvenimas yra juose, kaip ir koncertuose. Tačiau šis renginys – ypatingas. Malonu dalyvauti“, – DELFI neslėpė pašnekovė, kurią iškilmingam vakarui papuošė Laurita Saulėnaitė-Lasun.

Dainininkė ant raudonojo kilimo pozavo kartu su „69 danguje“ narėmis ir grupe „Biplan“. Su pastaraisiais Karina scenoje atliko bendrą kūrinį.

Pokalbiui pasisukus apie asmeninį gyvenimą Karina kiek surimtėjo, paklausta, ar ji ir J. Milius yra pora, dainininkė susilaikė nuo plačių komentarų.

„Nežinau. Čia yra jau visai kiti dalykai, nesusiję su šiuo renginiu, todėl neatsakysiu į šį klausimą“, – teigė žinoma moteris.

Nors apie asmeninį gyvenimą Karina iki šiol neatvirauja, dainininkė leido suprasti, kad dabar jos gyvenime įsivyravo ramybė ir šviesa.

„O ko liūdėti? Nėra ko, nes gyvenimas tęsiasi. Jau vien tas faktas, kad aš esu šiame gyvenime, jog aš gimiau, – džiugina. Džiaugiuosi, kad esu sveika, turiu vaiką, savo mėgstamą veiklą, daug draugų. Viskas, to pakanka“, – šyptelėjo ji.

Karina pastaruoju metu kartu su grupe „Biplan“ ruošiasi koncertams. Pasiteiravus, ar šiems karjeros pokyčiams padarė įtaką pokyčiai ir asmeniniame gyvenime, Karina nuo konkretaus atsakymo išsisuko.

„Mano charakteris yra toks, kad kuo toliau, tuo labiau aš žiūriu į šviesius dalykus, kurie vyksta aplink tave. Visa, kas vyksta blogo, tai yra smulkmenos, kurios praeis, todėl reikia džiaugtis, kad esi ir gyveni. Be to, reikia bet kurioje situacijoje išlikti žmogumi“, – auksiniu patarimu pasidalijo K. Krysko.

DELFI primena, kad žinoma dainininkė ir šokėjas S. Skambinas santuokoje kartu buvo 8-erius metus. 2019-aisiais pora oficialiai išsiskyrė.

Visos raudonojo M.A.M.A kilimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (231)