„Gera pasimėgauti kompanija, kuri man yra visiškai sava. Visi šie žmonės, esantys aplinkui, man jau yra pažįstami ne vienerius metus, todėl smagu susitikti bent tokiuose renginiuose ir pasikalbėti“, – dar prieš apdovanojimų ceremoniją DELFI pasakojo ji.

Goda tikino, kad pastaruoju metu reta viešnia renginiuose ji buvo ne tik dėl to, kad turėjo labiau susitelkti į asmeninį gyvenimą ar darbus, bet ir dėl to, kad paprasčiausiai gyvena Kaune.

„Viskas įvyko natūraliai. Renkuosi tik tuos renginius, į kuriuos norisi ateiti. Galų gale, esu kaunietė, todėl tas privažiavimas iki Vilniaus dėl kiekvieno tokio susibūrimo atrodo gana sudėtingas“, – teigė pašnekovė.

Pasiteiravus, kiek laiko užtruko pasiruošti iškilmingai ceremonijai, Goda nusijuokė.

„Pasakyčiau, tai nukristumėt. Mano makiažas ir visa kita užtruko vos 20 minučių. Kadangi jau žinojau, kas mane rengs, o makiažą pasidariau pati – nukrito abu galvos skausmai. Makiažas man nėra problema, manau, kad scenos žmonėms išmokti jį atlikti yra privaloma“, – tikino dainininkė.

Goda į M.A.M.A apdovanojimus atvyko kartu su bičiulėmis ir tai, kad šalia jos nebuvo vakaro kompaniono, jai nė kiek netrukdė – dainininkė su plačia šypsena fotografams pozavo viena.

„Tikrai neturiu tokių kompleksų. Vyrai gali keistis gyvenime, svarbiausia, kad tu pati jaustumeisi gerai savo kailyje, tuomet nėra jokių problemų. Juk čia yra mano sfera, tai, kuo aš gyvenu, todėl toks renginys man yra malonumas, kai galiu atsipalaiduoti, pabūti su draugais. Nesvarbu, ar aš ateisiu į renginį visiškai viena, ar su draugėmis, ar su vyru šalia“, – kalbėjo ji.

„Žinoma, kai fotografavausi viena, jutau šiek tiek streso, nes tai yra pirmi tokie metai. Tačiau netrukus pagalvojau, kad anksčiau taip būdavo visada ir nerimas dingo“, – pridūrė Goda.

Paklausus, ar šiuo metu ji bent pasvarsto apie galimybę, kad šalia jos galėtų atsirasti naujas mylimasis, dainininkė sako, jog tokių minčių kol kas neturi.

„Šiuo metu apie tai dar nesvarstau. Dar per anksti, todėl negalvoju apie tai. Mėgaujuosi gyvenimu ir kol kas dėl to nesuku sau galvos“, – šyptelėjo pašnekovė.

Nepaisant to, vyrų simpatijų Goda tikrai sulaukia.

„Taip, jų tikrai yra. Ir man dėl to smagu. Tiesa, aš manau, kad kiekviena moteris pirmiausiai turi mokėti mėgautis savimi. Idealu, jei moters aplinka nedaro įtakos jos laimei ir ji paprasčiausiai gali būti laiminga būdama su savimi“, – sakė ji.

Darbuose šiuo metu paskendusi G. Alijeva iki to vakaro renginio drastiškai neribojo savo mitybos ir siekdama tobulumo stengėsi nepamesti galvos.

„Šiek tiek prisižiūrėjau, ką valgau. Ir ne todėl, kad man reikėtų stipriai sulieknėti, nes man patinka sveikas moters įvaizdis, kuomet ji nėra išdžiūvusi. Pasirinkau laisvą stilių – „T“ formos marškinėlius ir klasikines kelnes, todėl žinojau, kad su tokiu įvaizdžiu aš jausiuosi gerai. Kitaip tariant, jis manęs neįpareigos, nereiks įtraukti pilvuko ar kažko kito slėpti, nes jausiuosi patogiai, o tai, manau, ir yra svarbiausia“, – kalbėjo pašnekovė.

„Nedarau tragedijos iš viso to, tačiau esu už tai, kad moterys tokiems renginiams ruoštųsi ir puoštųsi. Juk tokių renginių Lietuvoje yra gana mažai. O mes, moterys, mėgstame išeiti, gražiai apsirengti ir pasirodyti“, – pridūrė ji.

Paklausus, ar bėgant laikui į savo išvaizdą ji žiūri kritiškiau, o gal atvirkščiai – atlaidžiau, Goda tikina, kad niekada nebando slėpti savo amžiaus ar atrodyti jauniau.

„Aš suprantu, kad man yra trisdešimt su uodega, todėl neperspaudžiu su savo išvaizda, nevaidinu jaunesnės, nei esu. Žinoma, kaip ir kitos moterys, stengiuosi atrodyti kiek įmanoma geriau“, – šypsojosi dainininkė.

„Tiesa, vis tiek tenka prižiūrėti save. Vadovaujuosi sveikos mitybos principais ir tikrai ne dietomis. Manau, kad žodį „dieta“ reikia išvis išbraukti iš žodyno. Reikia mėgautis gyvenimu, maistu, miegu, seksu, vaikais ir kitais dalykais, kurie mus daro laimingais“, – įsitikinusi grupės „YVA“ narė.

Goda puikiai supranta, kad sukdamasi pramogų pasaulyje mažyčių pagundų neišvengsi, todėl ji retkarčiais leidžia sau pasmaguriauti.

„Svarbu subalansuota mityba, bet taip pat svarbu ir tos vadinamosios „cheat day“, kai tu leidi sau suvalgyti, ko pasiilgai. Ir tai yra normalu, juk negali gyventi amžinai kažkokiuose rėmuose“, – pabrėžė drabužių kūrėja.

Kadangi šou versle Goda jau yra senbuvė, ji jau seniai užsiaugino storą odą, kuri jai padeda giliai neimti į širdį piktų komentarų.

„Žinote, daugeliui atrodo, kad pramogų pasaulis yra labai paprastas dalykas. Na, pavyzdžiui, vesti laidą. Tačiau kai reikia atsistoti prieš kamerą ir pasakyti tuos kelis sakinius, tikrai yra ką veikti. Visas tas susikaupimas ir pasiruošimas užima daug laiko. Lygiai taip pat yra ir lipant ant raudonojo kilimo, net ir čia reikia įdėti savęs. Tai nėra taip paprasta, kaip iš pažiūros gali atrodyti. Žinoma, kad ne visada pavyksta sublizgėti, kartais gali prašauti į šoną, bet tai normalu – tai yra gyvenimas“, – kalbėjo grupės „69 danguje“ narė.

Raudonasis kilimas:

Apdovanojimų akimirkos:

Renginio dūzgės:

M.A.M.A užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)