Naujienų portalui DELFI L. Mondeikaitė sakė, kad suknelės korekcijos - tik laikinos, skirtos specialiai šiam renginiui.

„Drugeliai saugiai padėti namuose ant stalelio. Ši suknelė tuo man ir patinka, kad gali būti ir vienokia, ir kitokia. Be drugelių ji jau kitokios formos. Bet drugeliais dar tikrai puošiuos, jų neasisakiau. Nuėmiau tikrai ne dėl buvusių konfliktų. Iš dizainerės Agnės Kuzmickaitės nieko negirdėti, tikiuosi, kad taip draugiškai su ja ir palaidosim šitą temą", - tikisi L.Mondeikaitė.

Liepa šlagerių festivalyje „Palanga 2012“:

DELFI primena, kad konfliktas tarp dizainerės A. Kuzmickaitės ir L. Mondeikaitės prasidėjo, kai Liepa viešumoje ėmė rodytis juodais drugeliais dekoruota suknele. Dizainerei jie priminė jos pagrindinį kuriamų drabužių motyvą. A. Kuzmickaitė juodą drugelį pavadino savo prekės ženklu ir išsiuntė dainininkei pretenziją, nurodydama tuoj pat pakeisti suknelės dekorą arba sunaikinti siuvėjos pasiūtą apdarą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)