„Ši mintis gimė jau seniai, tačiau kol nieko nepadariau, tol nesidalinau“, – pokalbį su DELFI pradėjo Agnė.

Moteris pasakojo, kad atidaryti grožio saloną norėjosi jau seniau, tačiau anksčiau neturėjo tam laiko, nes aktyviai dirbo su cirku. Visgi, kai iširo santuoka, sumažėjo ir pasirodymų skaičius, todėl atsirado galimybė išbandyti jėgas ten, kur visada norėjosi.

„Šiaip visą laiką to norėjau. Viduje, giliai širdyje kirbėjo tas noras, bet buvo kita veikla, buvo šeimos verslas. Kai visa tai iširo, pradėjau šią mintį puoselėti iš naujo, aplinkybės susiklostė palankiai ir man pavyko ją įgyvendinti“, – pasakojo moteris.

Agnė sakė, kad cirko pasirodymuose nedalyvauja, vyksta nebent į privačius renginius, kadangi vis dar yra žmonių, norinčių pamatyti pasirodymus.

„Į privačius renginius aš dar važiuoju, nes žmonės kreipiasi, prašo, o ir kostiumai, ir įdirbis yra. Visgi, ilgalaikių kontraktų vasarai su cirkais nebepasirašau, nes turiu ką veikti salone“, – tvirtino A. Zobovienė.

Pati salone ji nesėdi sudėjusi rankų, kadangi ji irgi teikia grožio paslaugas – rūpinasi klienčių šukuosenomis.

„Aš pati dirbu su plaukais – esu plaukų stilistė. Mokiausi to“, – sakė ji.

Vienas darbas veja kitą, todėl kartais nelieka laiko net pavalgyti. Tačiau moteris neslėpė džiugesio, kad viskas klostosi gerai.

„Deja, laiko nelieka niekam, tad ir pasigražinti nespėju. Šiandien irgi nuo pat ryto nevalgiau, užsukau į greito maisto užkandinę tik vėlyvą popietę, nes iki pat devintos valandos vakaro turiu darbų“, – atviravo žinoma moteris.

Darbų nestinga ir todėl, kad grožio salone siūlomas didelis paslaugų pasirinkimas, sakė A. Zobovienė.

„Turime didelį personalą ir platų paslaugų spektrą: manikiūrą, kūno procedūras, beadatines mezoterapijas, depiliacijas ir daug kitų procedūrų“, – pasakojo Agnė.

Nors ir neišdavė sumos, kiek investicijų pareikalavo naujasis verslas, pokalbio pabaigoje ji išliko labai optimistiška ir sakė, kad norint kažko pasiekti visada reikia ir pastangų, ir pinigų.

„Matot, kas vienam daug, tas kitam nelabai. Aš galvoju, kad kai tu nori, tai ir padarai. Investicijų viskam visada ir visur reikia“, – teigė moteris baigdama pokalbį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)