Pasirodžiusi pristatymo renginyje Vaida atrodė švytinti ir itin užtikrinta. Dar prieš svarbų vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ ji rašė, kad išgyveno nelengvą laiką ir buvo kiek pasiklydusi, buvo laikas kai nepasisekė, tačiau dabar ji tvirta prieš visus, kurie komentavo, domėjosi ir sekė jos gyvenimo įvykius.

Dar prieš kurį laiką į viešumą iškilus žiniai, kad byra Rolando ir Vaidos Skaisgirių santuoka, žinoma pora atsitvėrė tylos siena. Puikiai šou pasaulio užkulisius ir komunikaciją išmananti V. Skaisgirė nenorėjo kurstyti kalbų ir tik lakoniškai atsakydavo bei iki šiol neatviravo.

Dabar viduje ji jaučiasi tvirta, rami, užsispyrusi ir tikslingai einanti pirmyn. Vaida neslepia, kad kaskart kalbėdama apie asmeninį gyvenimą ji nusibrėžia sau ribas, kiek atvira gali būti. „Vertintojai ir komentatoriai mėgsta kalbėti, smerkti ar pateisinti neišgirdus nei vienos pusės ar istorijos. Niekada (iki šiol) nekalbėjau su tais žmonėmis, kad jie išgirstų mano poziciją“.

Vaida Skaisgirė

Žurnalo pristatymo vakarėlyje Vaidos pasiteiravus, koks jai buvo šis laikotarpis, kai visa šalis aptarinėjo jos ir žinomo prodiuserio R. Skaisgirio asmeninius santykius, žinoma moteris atsakė, jog tai buvo patirties suteikęs laikas, tačiau žmonės dažniausiai komentavo nežinodami, kas vyksta iš tiesų. „Jei atvirai, manau, kad žmonės tikrai turėtų svarbesnių problemų ir klausimų savo šeimose. Tačiau visi juk sako, kad neskaito, nežiūri ir nemato, bet viską komentuoja. Tai normalu. Visada sakau, kad sveikas smalsumas yra sveikintinas dalykas“.

Dabar, kai jaučiasi tvirtesnė ir ramesnė nei bet kada anksčiau, televizijos laidų vedėja pripažįsta, jog gyvenimą keičia bei tvirtumo suteikia tik stiprios patirtys. „Kiekviena patirtis kažką iš mūsų atima. Galbūt naivumą, išankstines nuostatas, per didelį pasitikėjimą žmonėmis ir galbūt kažką duoda. Išminties, patirties, naujų potyrių, įspūdžių... Mes kiekvienas eidamas per gyvenimą kažką prarandame ir kažką gauname.

Vaida Skaisgirė

Taip ir mano situacijos, kurios šiuo laiku buvo pakankamai ekstremalios ir kartais kraštutinės, kažką atėmė ir kažką davė, bet (dabar) jaučiuosi užtikrintai ir ramiai. Turiu svarbesnių reikalų gyvenime.

Mano sūnus tapo pirmoku, atėjo metas kai tėvų sveikatai reikia skirti dėmesio ir jiems padėti. Dabar kiti prioritetai, nors, žinoma, santykiai, meilė ir šeima yra pagrindinis prioritetas, o visos tos temos, apie kurias kalbame, pagrinde ir yra apie tai. Kiekviena patirtis visada kažką dovanoja ir kažką atima, (o) jei esi protingas ir sumanus žmogus, galiausiai tik pakilsi ir eisi toliau“, – samprotavo ji.

Žurnalo naujojo numerio pristatymo akimirkos:

DELFI primena, kad TV laidų prodiuseris, buvęs krepšininkas R. Skaisgirys su Vaida susituokė 2013 metais Barbadose. Tuomet jiems jau buvo gimęs sūnus.

Apie tai, jog šeimoje atsirado nesutarimų kalbama jau daugiau nei metus. Ši santuoka TV prodiuseriui – jau antroji, o V. Skaisgirei – pirmoji. Pora kartu buvo nuo 2011 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)