Pranešime apie interviu laidoje „Prieš srovę“ buvo rašoma: „Viskas, skiriamės“, – tokie žodžiai ne kartą skambėjo ir iš Petro lūpų.

Taip pat buvo tvirtinama, kad moteris ne kartą dėl skyrybų lankėsi pas teisininkę.

Liveta „Delfi“ sakė, kad pasirodžius šiam straipsniui pasipylė skambučių lavina. Susirūpinę giminaičiai ir bičiuliai suskubo domėtis, ar jųdviejų su Petru santuoka nėra pakibusi ant plauko.

„Tikrai jokios skyrybos nevyksta. Tai buvo tiesiog sakinys, ištrauktas iš konteksto. Įsivaizduokite, mes ištisą parą kartu. Ir koncertuose, ir namuose, ir kelionėse, ir automobilyje – ištisai kartu. Būdavo anksčiau ir keturi koncertai per parą – naktį keliesi kelias valandas numigęs ir vėl važiuoji. Ir ištisai mašinoje, pavargę, neišsimiegoję, nepavalgę. Tad tikrai vien apie idealius santykius pasakoti negalime. Taip nebūna, žmonės pykstasi. Mes pasakojame žmonėms apie tikrus, žmogiškus santykius, kuriuose būna visko: ir gražių, ir jautrių momentų. Viską praeini. Nėra keista, kad buvome susipykę, kad galvojome apie skyrybas“, – kalbėjo Liveta.

Na, o laidoje, anot Livetos, buvo pasakota apie barnį, įvykusį prieš penkiolika metų.

„Mes kartu jau 35 metus, tad tikrai buvo visko. Sakykim, Petrui atsikėlus ryte nepatikdavo mano kažkoks sakinys. Jis atsisėsdavo į mašiną ir išvažiuodavo. Ir kai klausdavau jo, kur yra, atsakydavo, pavyzdžiui: „Esu vidury Kauno“. Ir daryk ką nori. Nei su manimi kalbėdavęs, nei paaiškindavęs, kas atsitiko, paimdavo ir išvažiuodavo iš namų.

Aš žinodavau, kad jis kiekvieną rytą važiuoja maudytis, lenda į eketę. Bet man vis tiek būdavo neramu, nes jis išvažiuodavo nieko nepasakęs. O jeigu kažkas nutiktų? Ar sveikata sušlubuotų, ar kokie blogi žmonės prikibtų? Visko būna gyvenime. Aš visada jaudinuosi ne tik už save, bet ir už visus šeimos narius. Man labai ilgai reikėjo kovoti dėl to, kad jis priprastų prieš išvažiuodamas pasakyti, kur išvyksta ir kada žada grįžti.

Kiekvienas gyvenimo etapas turi savo prieskonių ir gardumynų, praeini viską. Kol visa šeima nusišlifuoja, kol praeina tos aistros, bangos... Reikia padirbėti šiuo klausimu. Dabar mes esame laimingi, patenkinti ir norime nusenti kartu. Šiandien taip galvoju, o kaip bus kitą dieną – niekas nežino“, – šypsodamasi kalbėjo Liveta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)