Judviejų sūnų pasiėmęs į Šiaulius ir sutartą valandą mamai negrąžinęs A. Šedžius turi savo įvykių versiją, tačiau Monikos tai neįtikino. Ji įtaria, jog jos sūnaus tėvas taip gali elgtis dėl keršto, nes dėl kamščių mieste ji vėlavo atvežti jam vaiką sutartu metu.

M. Šedžiuvienė naktį iš ketvirtadienio į penktadienį kreipėsi ir į policiją, kuri šį įvykį užfiksavo. Tai, kad buvo skambinta ir prašoma užfiksuoti, jog tėvas laiku mamai negrąžino sūnaus, DELFI tuomet patvirtino ir policijos pareigūnai.

Dabar būdama kartu su sūnumi Monika jaučiasi rami ir sako, kad svarbiausia čia yra jo laimė, o jai belieka laukti dramatiškų skyrybų pabaigos.

Monika Šedžiuvienė

„Iš jo (Andriaus Šedžiaus) atsiprašymo neįmanoma sulaukti. Jis nesijaučia kaltas. Tai ne tas žmogus, kad suprastų tokius dalykus ir nemanau, kad jis jaučiasi kažką blogo padaręs. Atsiprašymo net ir nesitikiu. Pasiėmiau vaiką ir nediskutuoju.

Viską užfiksavo policija. Jis sukūrė savo istoriją. Tik nežinau, kokiu tikslu. Jis pasakojo, kad skambino, nors pati išpublikavau žinutę, kur matomas laikas, jog tuo metu jam rašiau ir ieškojau vaiko. To tikrai nebuvo ir automobilis stovėjo kieme. Nežinau, kas čia. Pagal susirašinėjimą visi mato, kad žaidžiami kažkokie žaidimai. Jis nenori net atsiprašyti, kad prikūrė istorijų ir pasikarščiavo, pridarė klaidų“, – pasakojo ji DELFI.

M. Šedžiuvienė taip pat pabrėžė, kad vaikas yra jų abiejų. todėl svarbu atkreipti dėmesį į globos taisykles, kurios yra nustatytos. „Tai ne mano ar jo principai, o yra tam tikri dalykai bei nustatytos laikinosios apsaugos. Būtent tam jos ir skirtos, kad tėvų principai neveiktų ir būtų galima laikytis įstatymų, nemanipuliuoti. Tačiau jis vis tiek sugeba apeiti tuos įstatymus.

Ateityje, manau, viską nuspręs teismas. Esu begalė ir nesiruošiu manipuliuoti šia istorija. Man svarbiausi yra vaiko interesai. Vaikas nėra nuskriaustas ir grįžta laimingas, o tai, kad aš nesu laiminga, niekam nerūpi. Mano nuoskaudas lieka pamiršti. Čia svarbiausia vaikas“, – įsitikinusi atlikėja.

Tuo tarpu Andrius Šedžius įsitikinęs, jog taip jo žmona oficialiai vis dar esanti M. Šedžiuvienė tik pasinaudojo proga priminti apie save.

„Monika tik priminė apie save, kad tokia dainininkė yra. Jokios čia dramos iš tiesų nebuvo. Vaikas su manimi visą savaitgalį ir ji net nepaskambina nesidomi, nes žino, kad vaikas su manimi yra saugus ir jam nekyla jokių grėsmių, trūkumų. Ji man vaiką atidavė ir kokia čia gali būti nežinia.

Aš manau, kad čia kažkokios asmeninės ambicijos. Ir advokatė iš savo praktikos sakė, kad kol vyksta skyrybų procesas vyksta kova dėl kiekvienos minutės ir sekundės. Kai tik baigiasi skyrybų procesas, viskas tampa paprasčiau ir tėvai tariasi, kada kuris pasiims vaiką. Laisvės juk reikia, o ypatingai tokiai kaip Monika. Manau, kad po skyrybų pati skambins ir klaus, kada vaiką pasiimsiu ir gal noriu tai padaryti greičiau“, – pasakojo žinomas Šiaulių verslininkas bei politikas.

Andrius Šedžius

Jis įsitikinęs, kad ateityje pati M. Šedžiuvienė jo prašys pasiimti vaiką ir ilgesniam laikui, o į dabar kilusią situaciją jis nereaguoja. „Jau ir draugai manęs klausia, kas čia įvyko, kodėl savo vaiką pagrobiau. Net juokinga. Kadangi tie žmonės mane pažįsta, kas antraštę paskaitė ir daro išvadas. Nėra net ką komentuoti.

Linkiu, kad Monika turėtų ne vieną ir ne du vaikus. Tada mažylis bus paaugęs ir visą dėmesį galės gauti iš tėčio. Tai natūralu, nes ir pas mane namuose tas pats. Tarp vaikų būna pavydas, kad neva mažylį myliu labiausiai. To nėra, tiesiog jam reikia daugiau dėmesio dabar. Jis tik pradeda pažinti pasaulį", – pasakojo A. Šedžius.

DELFI primena, kad pora, skirtingais keliais suka po beveik dešimtmečio buvimo kartu. Dėl sūnaus globos teisme kovojantis A. Šedžius anksčiau yra pasakojęs, kad jis sutinka su daugeliu Monikos keliamų sąlygų dėl alimentų ir kitų dalykų, tačiau verslininkas nesutiko su sutuoktinės reikalavimu, kad vaiko globa būtų priteista jai.

„Aš tik noriu, kad vaiko globa būtų nustatyta man, o ji nori prisiteisti globą, užsitikrinti išlaikymą ir išsivežti vaiką į Airiją", – nuogąstavo A. Šedžius. Vyro teigimu, tie žmonės, kurie jo sutuoktinei nebenaudingi – yra užmirštami. DELFI primena, kad 16-ika metų jaunesnė M. Šedžiuvienė ir A. Šedžius susituokė 2013-ųjų metų vasario 23-iąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)