„Aš visada norėjau turėti ilgus plaukus, maždaug 15-os metų juos esu turėjęs iki pečių. Tačiau laikui bėgant, kai man jau buvo 20-imt, pradėjau plikti. Netyčia pastebėjau vaizdo įrašą „Youtube“ apie naują technologiją, kuomet plaukai priklijuojami ar kitais būdais yra pritvirtinami prie galvos odos. Pradėjau domėtis, kas tuo užsiima Lietuvoje, tačiau pasirodė, kad tokių procedūrų čia beveik neatliekama. Nepaisant to, radau kirpėją, kuri sutiko surizikuoti ir išbandyti šią techniką“, – DELFI pasakoja dainininkas.

Tiesa, vešlia plaukų šukuosena Sasha Song džiaugtis ilgai neteko – praėjusiais metais jie paslaptingai dingo iš viešbučio kambario užsienyje.

„Turėjau vieną projektą Estijoje, kur buvau vienu iš komisijos narių. Vieną vakarą nusprendžiau pavaikščioti su savo vadybininke ir nusiėmiau plaukus, juos įdėjau į dėžutę, užsidėjau kepurę ir išėjau. O grįžus, plaukų jau nebebuvo. Buvo keista. Man yra dingę telefonai, bet plaukai... Dabar iš to juokiuosi, tačiau tą akimirką buvo nemalonu. Šis įvykis nebuvo išaiškintas“, – atviravo jis.

Nors Sasha Song sau gana dažnai leidžia pabūti be jokių pridėtinių plaukų, dainininkas tikina, kad tokiomis akimirkomis jis vis tiek jaučia jų trūkumą.

„Noras turėti plaukų liko, todėl įsigijau naujus. Jų šiek tiek yra mažiau, geresnės kokybės. Mano plikė yra vienintelis mano kompleksas. Kiti vyrai sielojasi, pavyzdžiui, dėl per mažo ūgio, tačiau aš tokio komplekso niekada nejutau. Plikė man visada buvo skausminga tema“, – prisipažino D. Šavrov.

Pasiteiravus, ar iki pridėtinių plaukų jis yra išbandęs ir kitokių priemonių, dainininkas tikina, kad jis yra išbandęs viską. „Niekas nepadėjo, matyt, tai lemia genai“, – svarsto jis.

„Jeigu tu jautiesi dėl to geriau, tad kodėl ne? Manęs klausia, ar aš esu laimingas. Žinoma, nepasakyčiau, kad laimė yra plaukuose, tačiau vienareikšmiškai jie prie to prisideda. Aš jaučiuosi gerai. Kartais pasidarau šukuoseną prieš einant miegoti, o ryte užsidedu ir galiu puikiai pradėti dieną, nes nieko daugiau su jais nereikia daryti“, – pasakoja dainų autorius.

Tiesa, ne visi teigiamai priima Sasha Song pokyčius. Dalis žmonių socialiniuose tinkluose ėmė šiepti dainininko pridėtinius plaukus. Juokelis internete dar labiau išplito, kuomet jie buvo pavogti. Nepaisant to, Dima į tokias nuomones stengiasi nesikoncentruoti, nes jis sulaukia ne tik kritikos, bet ir palaikymo.

„Gavau daug laiškų iš vyrų, kurie pradėjo teirautis apie šią procedūrą. Pasirodo, dėl to kompleksuoja labai daug vyrų, jie nori turėti plaukus. Tiesa, dauguma iš rašančių prašo manęs diskretiškumo, kad tai, apie ką kalbame, liktų tik tarp mūsų“, – pastebi jis.

„Pastebėjau ne tik neigiamus komentarus, bet ir žmonių nuoširdumą. Vos tik išleidau dainą „Vagis“, kuomet aš pasijuokiau pats iš savęs ir iš pačios plaukų vagystės situacijos, žmonės visa tai labai pozityviai priėmė. Nekreipiu dėmesio į blogus komentarus. Anksčiau juos skaitydavau ir nervindavausi dėl to. O dabar jų stengiuosi neskaityti. Žinoma, kartais netikėtai žvilgteli, bet supranti, kad kuo toliau juos skaitysi, tuo labiau tau kils neigiamos emocijos. Netikėtai pradedi tikėti tuo, ką rašo tie žmonės, sužinai tokių dalykų, kurių apie save nežinojai. Lietuviams fantazijos tikrai netrūksta. Tiesa, manau, kad jei nebūtų galimybės komentuoti, mūsų šalyje dar labiau padidėtų savižudybių skaičius. Tikiu, kad žmonėms svarbu išreikšti savo nuomonę, net jei tai jie daro įžeidinėdami kitus. Matyt, jiems nuo to pasidaro lengviau“, – mano Sasha Song.

Neseniai apie dainų kūrėjo plikę buvo pristatyta net daina. Vidas Bareikis nusprendė apdainuoti išskirtinėmis šukuosenomis garsėjančius popscenos atlikėjus – tarp jų daugiausiai dėmesio buvo skirta būtent Dimai.

„Ir tik tai vienas Sasha Song šiemet liko be plaukų. Nenusimink, nors dingo jie, bet toks ne vienas esi tu“, – dainuojama kūrinyje.

„Nežiūrėjau M.A.M.A apdovanojimų, kuriuose Vidas pirmą kartą atliko tą kūrinį, nes turėjau koncertą, bet man pradėjo skambinti draugai, sakydami, kad Bareikis mane apdainavo. Man pasidarė smalsu, nes Vidą labai gerbiu kaip labai kūrybingą žmogų, kaip kūrėją. Paklausiau tą dainą ir ją priėmiau puikiai, nes jis visa tai padarė labai skoningai, idėją perteikė su humoru. Tapau vos ne pagrindiniu kūrinio herojumi. Netrukus po to Vidas man paskambino ir paklausė, ar aš norėčiau būti jo klipe. Aišku, aš sutikau. Manau, kad viskas išėjo gana neblogai“, – šypteli pašnekovas.

Žvelgdamas į ateitį Sasha Song nėra užtikrintas, ar vis dar puošis pridėtiniais plaukais. Anot jo, kadangi jis yra scenos žmogus – jam yra smagu stebinti gerbėjus su vis kitu įvaizdžiu.

„Klipe buvau ir su plaukais, ir su skrybėle. Laikui bėgant aš eksperimentuoju su savo išvaizda ir vis atrandu naujų būdų, kaip tą skrybėlę pritaikyti, nes ji ilgą laiką buvo mano įvaizdžio dalis – ją naudojau ne tik todėl, kad paslėpčiau plikę. O kaip atrodysiu ateityje – pamatysime. Gal kažkada susitaikysiu su savo ta plike, bet kol kas man patinka ta vešli šukuosena, kurios jau buvau pasiilgęs“, – džiaugiasi jis.

D. Šavrov džiaugiasi, kad ir vėl turėdamas plaukus jis sulaukia nemažai komplimentų dėl atjaunėjusios savo išvaizdos.

„Man yra 35-eri metai, bet daug kas sako, kad atrodau gerokai jaunesnis, tad galiu sakyti, kad man tėra 27-eri“, – juokiasi dainininkas.

„Tai yra fantastiška galimybė vyrams, norint atsikratyti komplekso. Juk taip pakeičiant šukuoseną, stipriai keičiasi ir bendra žmogaus išvaizda, veidas“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)