„Nesuprasi, kada jis atgailauja, o kada vėl jam užeina kita banga. Man jau tapo įprasta, kad jis prisigretina, atsiprašo ir vėl sulaukiu tokių dalykų. Jau ne pirmas kartas. Anuomet prisigretino su gėlėmis, tačiau netrukus ir vėl prasidėjo jo „linksmybės“. Atrodo, kad vieną dieną jis labai normaliai bendrauja, dukrytę aplanko, o kitą kartą – nesuprasi, kas jam nutiko“, – DELFI atviravo palangiškė.

Skaudžiausia B. Navickaitei yra ne tai, kad P. Gražulis ją įžeidinėja, o jo nesuvokiamas pasiūlymas – dukrai sukurti istoriją, jog jos tėtis neva jau seniai yra miręs.

„Aš nesuprantu, kaip jis gali galvoti, kad aš galiu sukurti tokią istoriją? Juk visa Lietuva tai žino. Ar jis mane laiko kvaila?“ – stebėjosi pašnekovė.

Anot buvusios politiko mylimosios, šis jųdviejų susirašinėjimas yra pats naujausias, po kurio tarp palangiškės ir P. Gražulio vėl stojo tyla.

„Šis susirašinėjimas vyko prieš dvi dienas. Maniau, kad paliksiu ramybėje visa tai, sakau, gal ne nuotaikoje – būna, kad ir man užeina, tačiau kitą dieną visa tai kartojosi. Dabar nebendraujame iš viso. Aš jam pasakiau, kad jei jis nenori – gali nelankyti vaiko. Nebesiųsiu jam dukros nuotraukų. Negaliu juo pasitikėti. Buvo jo atsiprašymas, man buvo sunku, tačiau dėl vaiko, aš jį priėmiau. Tie vieši pykčiai nėra gerai nei man, nei jam. Ir vėl juo patikėjau. Tiesą sakant, bandžiau pasitikėti. Tačiau dabar matau, kad kuo daugiau atleisiu, tuo labiau kentėsiu – pasaka be galo“, – DELFI atviravo B. Navickaitė.

DELFI bandė susisiekti ir su P. Gražuliu, tačiau politikas nekėlė telefono ragelio.

Minimą poros susirašinėjimą galite išvysti nuotraukų galerijoje. Vienoje ištraukoje matyti, kaip politikas B. Navickaitės prašo jųdviejų dukrai sukurti istoriją apie neva žuvusį tėtį.

„Galėtum sakyti, kad tėtis žuvęs. Tikrai jai geriau manęs nepažinti“, – tvirtino P. Gražulis.

„Čia tu priimi vaikutį kaip gėdą, o vaikai nesigėdija savo tėvų, kad ir kokie jie būtų – ar vyresni, ar jaunesni. Net paskutiniai purvini girtuokliai vaikams yra tėvelis ir mamytė“, – atrašinėjo Birutė.

„Ji būtų laimingesnė“, – toliau tvirtino politikas.

„Tu nesi senas, kiek galima kartoti. Ar tu girdi, ką aš tau sakau?“ – rašė moteris.

„Ne, vaikai taip negalvoja. Jai bus gėda prieš draugus. Tikrai. Patikėk“, – nepasidavė Petras.

„Ji bus nelaiminga, aš žinau. Dėl jos aš turiu nesirodyti. Turi sukurti istoriją, kad aš žuvęs, nes vis tiek nedaug liko gyventi“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (614)