Antradienio vakarą likus kelioms sekundėms iki eterio, „žiniukė“ dar norėjo pasitaisyti savo marškinėlius. Tačiau jau buvo per vėlu.

Kažkas iš už kadro riktelėjo Vlados vardą. Šiek tiek nustebusi, kad kolegos trukdo jai prieš pat tiesioginį eterį, vedėja riktelėjo atgal: „Ką?“

Kolegos paaiškinimas prajuokino ne tik žiūrovus, bet ir pačią V. Musvydaitę: „Tu eteryje!“

Po tokio šmaikštaus nesusipratimo, kokių pasitaiko daugelio žinių vedėjų karjeroje, V. Musvydaitė bičiuliams vėliau prisipažino, kad tąvakar ji sulaukė iš bičiulių labai daug žinučių su tekstu „Ką?“

„Žiūrėjau pati gal kokius dešimt kartų, negalėčiau atkartoti šios situacijos. Tai tikrai nesuvaidinta situacija, o tiesioginis eteris. Džiaugiuosi, kad pavyko suvaldyti emocijas. Tuo metu prie eterio dirbę kolegos vos tramdė juoką. Beveik visi draugai man tą vakarą atsiuntė žinutę su žodžiu: „Ką“. Labiausiai patiko Jurijaus Smorigino komentaras: „Pasakyk tam už nugaros, kad pažastis nusidepiliuotų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)