„Linas tikrai turėtų šokti. Labai ilgai svarstė ir jau apsisprendė“, – naujienų portalui DELFI pasakojo patikimi šaltiniai.

Šaltiniai tikina, jog Linas ryžosi išbandymui šokiais, tačiau jis pats telefonu neatsiliepia.

Aktyviai bendradarbiavusių su žurnalistais L. Karaliaus ir G. Gurevičiūtės geranoriškumas ėmė blėsti tuomet, kai prieš daugiau nei pusmetį Linas neteko Seimo nario mandato. Nuo šio momento pora ėmė vengti viešumos, atvirų interviu bei atsitvėrė tylos siena. Neilgai trukus po nesėkmės politiko karjeroje, Linas ir Gintarė išvyko į Vietnamą. Ten jųdviejų taip pat nelydėjo sėkmė, mat nelaimingo atsitikimo metu G. Gurevičiūtė susižalojo koją. Po incidento į Lietuvą sugrįžusio L. Karaliaus jau laukė pasiūlymas laimę išbandyti ant parketo.

Savo galimybes šokių aikštelėje Linas ne kartą yra demonstravęs naktiniuose sostinės klubuose. Neabejojama, kad žinomam vyrui pavyks atsiskleisti ir ant parketo prožektorių šviesoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją