Šį savaitgalį Tarandėje įkurdintoje TV studijoje nufilmuota premjerinė naujojo LNK televizijos projekto "Skonis" laida. Čia norintieji dalyvauti naujame šou, studijoje įrengtose įspūdingose virtuvėse gamino įvairius patiekalus.

Tarp norinčiųjų pakliūti į garsaus prodiuserio Lauryno Šeškaus kuriamą šou - dainininkės Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė. Kol kas nėra žinoma, ar merginos galės dalyvauti "Skonyje", mat vienas iš teisėjų turės rinktis dalyvius savo komandai. Ar būtent jos bus pasirinktos, paaiškės tik eteryje startavus naujajam šou.

"Esu neabejinga geram ir skaniam maistui. Jis ir atvedė mane čia. Tikrai mėgstu skaniai pavalgyti. Ar pažiūrėjus į mane to nesimato. Esu neabejinga kokybiškam maistui. Be to, man patinka gaminti", - pagrindiniam Lietuvos naujienų portalui DELFI puikiai nusiteikusi kalbėjo Ieva Stasiulevičiūtė, paklausta, kodėl nusprendė dalyvauti "Skonyje".

Nors po širdies draugo netekties Ieva buvo pradingusi iš TV eterio, paskutinieji jos pasirodymai prieš TV kameras vyko dar atlikėjai dalyvaujant "Chorų karuose" pavasarį, visą vasarą ji su kolege G. Valaityte ir choristais aktyviai dirbo. Projektas "ŠarkA" su Šachmatiniu choru turėjo daugybę koncertų visoje Lietuvoje. I. Stasiulevičiūtės sugrįžimas į TV eterį - pirmasis po ilgos pertraukos.
Ieva Stasiulevičiūtė, Gintarė Valaitytė

Gintarė Valaitytė taip pat buvo linkusi pritarti I. Stasiulevičiūtės žodžiams. "Tai žinoma, kad dalyvaujame čia dėl gardaus ir gero maisto, o dėl ko gi dar?", - kvatojosi ji ir pridūrė, kad maisto gaminimas - vienas iš jos mėgstamų užsiėmimų.

Kulinarinio šou "Skonis" TV kameros jau įamžino ir daugiau įžymybių, kurios bandė laimę gamindamos įvairius patiekalus. Ar teisėjai garsenybes, tarp jų - I. Stasiulevičiūtę ir G. Valaitytę - įvertins palankiai, ar priešingai, paaiškės netrukus.

Jungtinėse Amerikos Valstijose, kur po skaudžios netekties viešėjo ir I. Stasiulevičiūtė, kulinarinis šou "Skonis" sulaukė ypatingo susidomėjimo. Projekto vedėjas - Andrius Butkus. Keturi komisijos nariai - taip pat žinomi. Jais tapo Kristina Brazauskienė, Agnė Jagelavičiūtė, Romualdas Zacharevičius ir Liutauras Čeprackas.

Kulinarinio šou "Skonis" premjerinės laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (369)