Aktorių dabar galima dažnai pamatyti tiesiog besivaikštinėjantį Vilniaus senamiesčio gatvėmis. Dažnai jis vaikštinėjasi ne vienas, o su žavia palydove. Kas ji? R. Boravskio širdies dama, kuri dėl savo mylimojo apvertė savo gyvenimą aukštyn kojomis.

Ir nors po 2015-aisiais, po tragiško įvykio, į komą paniręs aktorius savo sugebėjimus bei atmintį turėjo iš naujo lipdyti it dėlionę, dabar jis šypsosi ir gali pasigirti ne tik širdį sušildžiusiais jausmais, bet ir artėjančiu vaidmeniu. Jis grįžta į senas vėžes, grįžta į serialą „Pasmerkti“, kuriame vėl taps blogiuku Lorensu.

Rolandas Boravskis

– Rolandai, kai kalbėjomės su Jumis vasario mėnesį, džiaugėtės vaidmeniu seriale „Šviesoforas“. Ar po to dar turėjote kokių nors vaidmenų?

– Nuo spalio vėl pradedu filmuotis seriale „Pasmerkti“ (šyptelėjo). Pakalbėjome, susipažinau su režisieriumi, dabar režisierius – Ramūnas Rudokas. Tuoj pradėsime darbus, susitiksiu su senais pažįstamais.

– Mačiau, kad Vilniaus senamiestyje vaikštinėjate nebe vienas. Kas ta žavi dama šalia Jūsų?

– Galima sakyti, tai mano nauja žmona. Jolanta – mano būsima žmona. Su ja sieju savo gyvenimą. Ji aštuonis metus gyveno Anglijoje, o dabar, tikiuosi, bus pas mane.

Rolandas Boravskis su mylimąja Jolanta

– Drąsiai sakote „būsima žmona“. Ar tai reiškia, kad jau esate susižadėję?

– Galima sakyti, kad taip.

– Dar prieš pusmetį kalbėjote, kad tik pradedate savarankišką gyvenimą, kad dar daug padeda tėvai. Kaip sekasi?

– Stengiuosi, kad jie rūpintųsi kuo mažiau. Nei tėtis, nei mama negali pasidžiaugti stipria sveikata. Stengiuosi jiems beveik neskambinti.

– Ar po darbų „Šviesofore“ vėl grįžote į įprastą rutiną: namų ruoša ir reabilitacija?

– Taip. Dar bent dvi savaites vaikščiosiu į reabilitaciją, žiūrėsiu, kaip eis suderinti su filmavimais. Man apskritai norisi judėti. O kiek dar bus nežinau, nes viskas mokama.

Bet viskas gerai. Kuo toliau, tuo geriau (šypsosi).

– Dėl tragiško įvykio, po kurio panirote į komą, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Ar dar vyksta kokie nors procesai dėl nelaimės išaiškinimo?

– Turbūt viskas jau pasibaigė. Manęs niekas nieko neklausė, niekas su manimi nesusisiekė. Kiek žinau, viskas praėjo.

Rolandas Boravskis

Tragedija aktoriaus R. Boravskio gyvenimą aukštyn kojomis apvertė lygiai prieš dvejus metus, 2015-ųjų spalį. Prieš pusmetį aktorius DELFI davė pirmąjį interviu po ilgos tylos.

Aktoriaus išpažintis šokiravo. „Prabudau XX amžiuje. Kai sužinojau, kad mano mamai 71-eri... Mano dukrai 9-eri! Ar galite įsivaizduoti? Žinojau tą Lietuvą, už kurią kovojome, o prabudau ir buvo kita valstybė, kita valiuta“, – stebėjosi aktorius ir tikino, kad jo galvoje vis dar vyravo litai ir visai kita samprata.

Iš penkto aukšto iškritęs aktorius paniro į komą. Iki šiol nėra tikslios šio įvykio aplinkybės, net pats aktorius jas vis dar kaip dėlionę dėlioja savo galvoje.

Atvirą interviu apie naujai atrandamą gyvenimą skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)